magyarfutball.hu

Rákóczi-Kaposcukor FC - Keszthelyi Haladás FC 2 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.12.15, 06:57
    Rákóczi-Kaposcukor FC -Keszthelyi Haladás FC 2-1 (0-0)
    Kaposvár, 2000 néző. V.: Makai (Sóthy, Kiss T.).
    Rákóczi-Kaposcukor FC: Milinte — Mező — Itvás (Novák a 84. percben), Szabó M. (Csernyijenko a 64. percben) — Tóth G., Meksz, Deme, Priol, László — Szintai, Szarvas (Kiss F. a 46. percben). Edző: Bőzsöny János.
    Keszthelyi Haladás FC: Szabó I. A. — Lázár — Tresó, Gracza — Ócsai (Mátó az 56. percben), Gőgh, Csörnyei, Klemp, Fonnyadt (Balassa a 68. percben) — Molnár, Gombos. Edző: Reszeli Soós István.
    Sárga lap: Csörnyei a 38., Fonnyadt a 47., Ócsai a 48., Gőgh a 85. percben.
    A 65. percben Meksz 16 méteres lövését Szabó I. vetődve kitenyerelte, és a befutó Szintai a fekvő kapus mellett közelről a kapuba lőtt (1-0).
    A 68. percben keszthelyi partdobás után Csörnyei 16 méterről a jobbösszekötő helyéről váratlan kapáslövésre szánta el magát, és labdája a bal felső sarokban kötött ki (1-1).
    A 93. percben a csereként beállt Kiss F. jobb oldali szögletrúgása magas ívben ért a kapu elé, s a jó ütemben érkező Novák ötméterről éles fejessel megszerezte csapata győztes gólját (2-1).
    A keszthelyiek nem titkoltan pontért utaztak Kaposvárra, és ennek megfelelően kezdettől nagyon bátran és vehemensen harcoltak. Mezőnyfölényt is kiharcoltak, ám „gólhelyzetük” csak akkor adódott, amikor egy hazai mentőakciót Milintének kellett kitomásznia a felső léc alól. A hazaiak viszont már az első félórában három helyzetet is elvétettek az ötösön belül. Eléggé lagymatag iramú, kiegyensúlyozott mezőnyjátékkal telt el az első félidő.
    A szünet utáni első percekben „ismételt” a Rákóczi: támadói — ugyancsak az ötösön belül — újabb két helyzetet ügyetlenkedtek el. Ám Csernyijenko becserélését követően mintha megijedtek volna a vendégek; még jobban a védekezésre összpontosítottak, de a gólt most már nem kerülhették el. Igaz, ennek csak három percig örülhettek a hazaiak, mert Csörnyei váratlan próbálkozása is góllá érett. A kaposváriak ugyan elkeseredett rohamokba kezdtek, de a Balaton-partiak saját térfelükön nagyon önfeláldozóan védekeztek. „Taktikusan” húzták az időt — sérüléseket színleltek —, és a végén erre fizettek rá. E „taktikájuk” következményeként hosszabbított Makai játékvezető, s a hivatalos játékidő után három perccel — a csereként nemrég beállt Novák révén — megpecsételődött a sorsuk. A vendégek ugyan igazolták (tavaszi) jó hírüket és a játékban jobbára egyenrangúak voltak, de a helyzetek alapján a végeredmény mégis csak rájuk nézve hízelgő.
    Jók: Mező, Itvás, Deme, Meksz, illetve Szabó I. A., Lázár, Csörnyei.
    Bőzsöny János: — A szervezetten játszó Keszthelyt ha nehezen is, de megérdemelten győztünk le.
    Reszeli Soós István: — Addig járt az óra körbe, míg a mi partdobásunk helyett hazai szöglet, abból pedig gól — megjegyzem, nem érdemtelenül — következett.

    Forrás: Somogyi Hírlap, 1996-05-06