magyarfutball.hu

FC Hatvan - FC Eger 1 : 0 16:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1995/1996, 18. forduló
attendance:
  1. Heves Megyei Hírlap: 1.000
  2. Nemzeti Sport: 1.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.02.17, 15:30
    FC Hatvan - FC Eger-Egertej 1-0 (0-0)
    NB II.-es labdarúgó-mérkőzés. Hatvan, 1000 néző. V.: Mohácsi (Mezei, Farkas)
    FC Hatvan: Nagy I. - Gephard - Károly, Szabados - Varga, Nahóczky, Lénárt, Nagylaki, Nagy Gy, T. - Ferencz, Rácz. Edző: Bóna Zoltán.
    FC Eger: Molnár - Tóth A - Schindler, Gyöngyösi - Berecz, Bábik, Bud, Unyatinszki, Telek - Bezzegh, Kormos. Edző: Csuhay József.
    Csere: Kormos helyett Szamosi a 32., Berecz helyett Csomós a 63., Ferencz helyett Andrási a 74., Nagy Gy. T. helyett Kata a 78., Rácz helyett Sármány a 83. percben.
    Gólszerző: Varga A. az 57. percben.
    Kiállítva: Gephard és Csomós a 83. percben.
    Sárga lap: Gephard a 4L, Unyatinszki a 43. percben.
    2. perc: Varga hatalmas partdobását követően Nagylaki elé került a labda, aki közelről Molnárba lőtte a labdát. 5. perc. Bud 18 méteres ballábas lövését fogta Nagy I.
    16. perc: Nagy Gy. T. kitűnő labdával ugratta ki Ferenczet, akinek 16 méteres lövése a kifutó Molnárról pattant a mezőnybe.
    19. perc: Bezzegh a 16-os baloldali sarkától indulva jobbal kapura szúrta a labdát, ám Nagy I. a helyén volt.
    20. perc: Bud nagyszerű labdával indította Bezzeghet, aki a jobbösszekötő helyéről senkitől sem zavartatva Nagy Igorba lőtt.
    27. perc: Szép hatvani támadás futott a pályán, melynek végén Varga nagyszerű ütemben ugratta ki Nagylakit, aki 15 méterre a kaputól már csak Molnárral állt szemben, lövését azonban az egri kapus hárította.
    30. perc: Nagylaki az alapvonal közeléből két csel után középre passzolt, ám a védők tisztáztak.
    50. perc: Szabados bal oldali szabadrúgása az ellenkező oldalon álló Rácz elé került, aki kisodródott helyzetből nem találta el a kaput.
    57. perc: Nagylaki vezette középen a labdát, majd váratlan megoldást választott és a jobb oldalon üresen felfutó Vargához passzolt, aki néhány méteres labdavezetés után 12 méterről a kapu közepébe bombázott, 1-0.
    77. perc: Unyatinszki vezette fel a labdát, már csak Naggyal állt szembe, de a hatvani kapus bravúrral hárított. Egyenlítési lehetőség volt!
    81. perc: Unyatinszki a keresztbe ívelte a lábát Csomós elé, aki Nagy közreműködésével a kapufát találta el, de közben a bíró les miatt érvénytelenítette az akciót.
    83. perc: Egy előre vágott labdára Csomós rajtolt, majd nyújtott lábbal közeledett Nagy Igorhoz. Gephard előbb ítélkezett, mint a bíró (meglökte Csomóst), ezért megkapta második sárga lapját, így a pirosat is. Csomós kísérletét is kiállítással büntette a játékvezető.
    88. perc: Unyatinszki jobbról Telek fejére ívelt, aki nem sokkal fejelte kapu fölé a labdát.
    Napsütésben, de kellemetlen, szeles időben került sor az NB II. megyei rangadójára. A hazaiak kezdtek lendületesebben, de aztán kiegyenlítődött a játék. A csatárok mindkét oldalon szoros őrizetet kaptak, de a szigorú emberfogás általában jellemző volt. Két igazi gólhelyzet adódott az első játékrészben, Nagy Igor és Molnár azonban meghiúsította a gólszerzési kísérleteket.
    Szünet után folytatódott a kemény, de sportszerű küzdelem, váratlanul esett a hatvaniak gólja. Varga A. tisztán kapta a labdát, arra is volt ideje, hogy végig gondolja felelősségteljes helyzetét, aztán a kapu közepébe bombázott. A továbbiakban, már csak az Eger támadott. Egy ideig meddő volt a fölénye, majd gólhelyzetek is akadtak. A szögletek sorát rúghatta Bábik mindkét oldalról, ám azok nem jelentettek gólveszélyt. A hatvaniak ekkor már csak az eredmény tartására törekedtek. A látottak alapján a döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének. Pontszerzési lehetőséget szalasztott el az Eger, mert csak a gól után kapcsolt magasabb sebességre. Csomós kiállításánál túl szigorú volt a játékvezető, feltehetően mérlegelt, amikor felmutatta a piros lapot.
    Jók: az egész hazai csapat, ill. Gyöngyösi.
    Bóna Zoltán: - Óriási küzdelemben, helyzeteink alapján úgy érzem, megérdemelten nyertünk.
    Csuhay József: - A gólig nem hittük el, hogy nyerhetünk, utána pedig már késő volt.

    Forrás: Heves Megyei Hírlap, 1996-04-01