magyarfutball.hu

FC Sényő - FC Hatvan 3 : 2 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.01, 09:29 (szerk.: 2017.10.01, 22:14)
    FC Sényő - FC Hatvan 3-2 (1-2)
    Sényő, 2200 néző. V.: Mezei.
    Sényő: Varró — Szegedi, Szikszai, Herman, Torda, Rubóczki, Horváth, Balogh, Krasznai, Dudás, Knoblok. Játékos-edző: Rubóczki Tibor.
    Hatvan: Nagy I. — Andrási, Kata, Nagy Gy„ Varga, Szabados, Cseresznyik, Gephard, Nagylaki, Oravecz, Bíró. Edző: Mathesz Imre.
    Csere: Szikszai h. Stefanik a szünetben, Rubóczki h. Ványi az 57., Kata h. Nagy Z. a 70., Herman h. Jávor a 84. percben.
    Sárga lap: Szikszai a 14., Kata a 22., Gephard a 37., Krasznai az 52., Oravecz a 85. percben.
    Gólszerzők: Nagylaki a 8., Oravecz a 31., Krasznai a 32., Horváth a 86., Krasznai a 87. percben.

    8. p.: Hidegzuhany a javából! Oravecz ívelt be szabadrúgást a jobb oldalról, a labdát csak nézték a hazai védők, Nagylaki nem késlekedett, és tíz méterről a bal alsó sarokba bólintott. 0-1.
    31. p.: A sényőiek elfeledkeztek arról, hogy a pályának van bal oldala is. Itt futott ugyanis a vendégek támadása, Oravecz két finom csellel tisztára játszotta magát, majd tizenegy méterről könnyedén helyezett a jobb sarokba. 0-2.
    32. p.: Krasznai hozta vissza a reményt, mert amikor a hatvaniak még góljukat ünnepelték, tizenhét méterről suhintott kapura, s a labda a bal sarokban landolt. 1-2.
    86. p.: Fantasztikus góllal egyenlített a hazai csapat. Horváth majdnem a felezővonalról végezhetett el szabadrúgást. Nem tudni, hogy Nagy kapus mit nézett (valószínűleg elvakította a szembesütő nap), mert a magasan ívelő labda akadálytalanul hullott a bal sarokba. 2-2.
    87. p.: És még nem volt vége... Knoblok nyomult fel a jobb oldalon, a kapuhoz érve keresztbe gurított, Krasznai macskaugrással ott termett, és két lépésről a hálóba tolta a labdát. 3-2.
    Ilyet sem látott még a cseppnyi falu: NB Il-es mérkőzés Sényőn! Hát persze hogy senki nem maradt otthon, a pálya szélén tolongott a tízévestől nyolcvanévesig mindenki, de megmozdultak a környékbeli falvak is.
    Láthatólag idegesen, ám annál elszántabban kezdett a Sényő. Még be sem melegedtek azonban a játékosok, az első hatvani támadás mindjárt góllal végződött, és félő volt, hogy zavart okoz a hazai sorokban. Mindenesetre a korai találat jót tett az iramnak, változatos, eseménydús játékkal telt az első félidő. A sényőiek többet tanyáztak ellenfelük térfelén, eközben viszont fellazult védelmük. Szembeötlő volt a Szikszai— Torda-duó bizonytalansága. Az önmagukat ünnepelő hevesieket Krasznai rángatta vissza a földre, aki azon túl, hogy sporttörténelmet írt, bombájával gondoskodott az izgalmas folytatásról.
    A második játékrészben aztán jócskán visszaesett az iram, hibát hibára halmoztak a pályán lévők, ez a megállapítás mindkét csapatra vonatkozott. A Hatvan ráült az eredményre, a házigazdáknál fogyott a levegő, egyúttal igen pontatlanná vált az újonc játéka. Két rendkívül fáradt gárda feszült egymásnak a hajrában. A Sényő minden energiáját mozgósítva harcolt az egyenlítésért. Az utolsó percekről még sokáig fognak beszélni a szurkolók, mert nemhogy az egyenlítés sikerült, de a padlóra rogyott Hatvan a vereséget sem tudta elkerülni.
    Rubóczki Tibor: — Azt hiszem, az elején nagyon tartottunk a Hatvantól. Elemi hibákból kaptunk két gólt. Sikerült azonban váltanunk, erőben múltuk felül az ellenfelet. A befejezés csodálatos volt!
    Mathesz Imre:— Kapusom elemi hibája döntően játszott közre abban, hogy a lelkes hazai csapat megnyerte a mérkőzést.
    Jók: Krasznai, Dudás, Horváth, Knoblok, Balogh, illetve Oravecz, Andrási.

    Forrás: Új Kelet, 1995-08-14