magyarfutball.hu

Pécsi VSK - Tatabányai SC 1 : 2 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: lattila2
  2017.12.18, 06:27
  Kék-fehér siker a Mecsekalján
  Pécsi VSK - Tatabányai SC 1:2 (1:1)
  Pécs, 300 néző, vezette: Tompos (Fodor, Győr).
  PVSK: Torma - Tallósi, Papes (46. p. Kaszás), Fehér, Bárány - Somogyvári, Schneider, Pest, Benkovics - Fülöp, Vokó. Vezetőedző: Rónai István.
  TSC: Mázi - Letenyei, Pánczél, Sebők, Matics - Tóth G. (63. p. Szabián), Deák, Szabacsi, Tóth Gy. (80. p. Gábrics) - Szabó, Lukács. Edző: Ferling Béla.
  Az 5. percben Szabacsi a jobb oldalon indította Szabó Zoltánt, aki lefutotta védőjét, az alapvonal közeléből remekül adott a kapu elé, de Lukács 8 méterről, kecsegtető helyzetben a jobb kapufa mellé durrantott. A 21. percben Pest indította a lesen álló Vokót, aki 18 méterről a kifutó Mázi fölött a léc fölé emelt. Nyolc perccel később bal oldali pécsi támadást követően Pest kétméteres lesről szerezte meg a hazaiak vezető gólját, a TSC kapujának jobb oldalába lőtt, 1 -0.
  A 42. percben Szabacsi labdájával Szabó viharzott el a jobb oldalon, 17 méterről nagy lövést eresztett meg a pécsiek kapujára. Torma csak beleütni tudott, és a háló felé tartó labdát a hazaiak védője, Papes elől Lukács pöckölte 4 méterről a kapuba, 1-1.
  Szünet után, a 48. percben Sebők pontos átadásával Tóth G. futott el a jobb oldalon. Beadását a jókor érkező Lukács 8 méterről a bal kapufára fejelte.
  A 69. percben Sebők a bal oldalon kiugratta Szabót, aki egy ügyes csellel becsapta őrzőjét, aki a 16-oson belül buktatta, 11-es. A büntetőt Mázi kapus a jobbra elmozduló kollégája mellett a bal alsó sarokba helyezte, 1-2. Ä 88. percben Szabó a saját térfeléről indulva két rátámadó pécsit is becsapott, majd a kapust is kicselezte, de 12 méteres lövése a gólvonalra befutó Bárány térdéről kipattant...
  Ferling Béla: - A pécsi diadal a nagy akarás eredménye. Gratulálok az egész csapat hősies helytállásához.

  Forrás: 24 Óra, 1995-05-08