magyarfutball.hu

Szarvasi Vasas Spartacus SE - Miskolci VSC 1 : 0 16:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: marcidvtk
    2018.10.09, 10:18
    Szarvasi Vasas — Miskolci VSC 1—0 (0—0)


    NB II-es labdarúgó-mérkőzés, Szarvas, 1000 nező. V.: Győr (Tompos, Szabó J.).Szarvas: Brakszatórisz G. 0 — Gebri 6 — Holp 5, Szlopóczki 5 — Janis 4, Brakszatórisz A. 5, Horváth 6, Dobi 7, Xruczka 4 — Plókai 4, Bencze 4. Edző: Plástyik János.
    Miskolc: Simon I.6 — Szakos 6, Kobolák 6, Simon A. 6 — Varga 5, Jäger 5, Szabó 6, Asszony 6, Koppány 6 — Kovács 6, Kalász 5. Edző: Németh Attila.
    Csere: Szabó helyett Márkus (5) a szünetben, Bencze h. Bány (4) a 60., Kalász h. Hallai (-) a 85. percben.
    Gólszerző: Brakszatórisz A. a 63. percben.
    Sárga lap: Kobolák a 15., Holp a 62. percben.
    Szögletarány: 5:2 (0:2).


    Kezdés után Janis futott el a jobb oldalon, beadását a védők kifejelték, de közben Simon megsérült és ápolásra szorult. A 3. percben Dobi távoli lövéssel próbálta bevenni Simon kapuját, de labdája jócskán a kapu mellett hagyta el a játékteret. A
    12. percben Janis vesztette el a labdát a felezővonalnál. Asszony futott el a bal oldalon, lapos beadását Brakszatórisz G. önfeláldozó vetődéssel mentette Kovács elől. A 17. percben Truczka ívelt a kapu elé, Brakszatórisz A. azonban kapu fölé lőtt. A 22. percben Plókai harcolt ki egy labdát, a beadás után Janis 15 méterről kapásból lőtt, de Simon védett. A 25. percben Szlopóczki megunta a csatárok tehetetlenségét, és 30 méterről kapura lövésre vállalkozott, s igaza is volt, mert a labdája a felső kapufát súrolva hagyta el a játékteret.
    Szünet után hosszú percekig semmi érdemleges esemény nem történt, meddő játszadozás folyt a pályán.
    A 63. percben aztán végül megszerezte a Szarvas a vezetést, Janis szögletrúgása után Brakszatórisz András elé került a labda, aki az ötös sarkáról kapásból lőtt, s a labda Simon kapust is érintve jutott túl a gólvonalon, 1—0.
    Meglepő, hogy a gól után sem adta fel a Miskolc, és volt is egy-két kecsegtető támadása, de a befejezések nem sikerültek. A 80. percben Horváth vezette fel a labdát, majd 30 méterről rásuhintotta, s a játékszer csak centiméterekkel a kapufa mellett hagyta el a játékteret. A 83. percben Kalász 18 méteres lövése kerülte el Brakszatórisz G. kapuját.
    A sereghajtó szokatlan módon nem állt be védekezni, s ez mintha meglepte, megzavarta volna a hazai játékosokat. A rendkívül alacsony színvonalú mérkőzésen mindkét csapat nagyon sok hibával játszott. Ez — különösen a szarvasiaktól — nem volt elvárható.

    Nyilatkozatok.
    Plástyik János: — Tudtam, hogy nehéz mérkőzés lesz. De végül is begyűjtöttük a három pontot. Németh Attila: — A játék alapján nem érdemeltünk vereséget, egy balszerencsés gól döntötte el a kiegyensúlyozott mérkőzést.


    Forrás : Békés megyei hírlap 1995. március 27.