magyarfutball.hu

Miskolci VSC - Hódmezővásárhelyi LC 3 : 2 13:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: marcidvtk
    2018.10.22, 19:38
    Előző forrása: Délmagyarország 1994. november 14.
     
  2. avatar: marcidvtk
    2018.10.22, 19:37

    A vendégeket meglepte a harci tűz

    Miskolci VSC-Hódmezővásárhely 3-2 (1-0)
    Miskolc,400 néző. Vezette: Marcsok János
    Miskolc: Simon - Mihalovszki, Balogh, Schnek, Földeák, Jáger, Tábori, Szabó, Hallai, Magyar (Lakatos), Kovács. Edző: Németh Attila.
    Hódmezővásárhely: Kopschitz - Varga Tóth, Nagy, Szécsényi, Kemenes, Kiss, Mihálffy , Bélteki. Bress, Boruzs (Győri), Barna. Edző: Pataki Tamás.

    A hazaiak lendületesen kezdtek, de az első lövés Szécsényi nevéhez fűződött, akinek labdája elcsúszott a kapu előtt. A 10. percben vezetéshez jutott az MVSC. Kovács a jobb oldalon az alapvonalig verekedte magát, visszagurított és az érkező Szabó 12 méterről laposan lőtt a jobb alsó sarokba, 1-0. Ezt követően Tábori lövése pattant le a védőkről, majd Magyar 25 méteres bombája zúgott el a jobb alsó sarok mellett. Nem sokkal később újból Kovács húzott el a jobb szélen, már az alapvonalnál járt, de középre gurítás helyett pepecselt, noha a kapu előtt két miskolci is várakozott. A vendégek magas beívelésekkel kísérleteztek, de helyzetet nem tudtak kidolgozni. A sáros és mély talajú pálya sokat kivett a labdarúgókból, ennek ellenére jó volt az iram és a küzdelem hevességére sem lehetett panasz.
    A szünet után Tábori lövése változtatott irányt egy védőn, ám a kapus rajta volt a labdán. A 49. percben egy balról középre ívelt labdát Kiss szelídített meg a tétovázó védők között, majd tíz méterről a rosszul vetődő Simon hasa alatt a kapu jobb oldalába lőtt, l-l. Ismét a hazaiak következtek, öt perccel később másodszor is előnyt szereztek. Tábori szabadrúgását a kapus kiejtette és a szemfüles Szabó közelről továbbította a labdát a jobb sarokba, 2-1. Folytatódtak a hazai rohamok, s a 64. percben nőtt a miskolciak előnye. Jáger iramodott meg, tisztára játszotta magát, elvitte a labdát a kapus mellett is, majd a hálóba passzolt, 3-1. A hátralévő percekben a küzdelem jellemezte a mérkőzést, s a legfújás előtt szépített a Hódmezővásárhely. Jobb oldali támadás végén Bress elé került a labda, aki 15 méterről laposan lőtt a jobb sarokba, 3-2.
    A miskolciak a bajnokság első fordulójában nyertek, azóta viszont böjtöltek... Ez most véget ért, mert a vasutasok lelkesen és nagy akarással fotballoztak. A kezdés után azonnal kezdeményezőleg léptek fel, bátran támadták ellenfelük kapuját és helyzeteket dolgoztak ki. A vendégeket meglepte a harci tűz, nem tudták saját játékukat nyújtani. A jó iramú, változatos és izgalmakban bővelkedő összecsapást megérdemelten nyerték meg a zöld-fehérek.
    Jók: Szabó, Tábori, Jáger, Balogh, illetve Kiss, Bress.

    Németh Attila: - Jól játszottunk, helyzeteink alapján megérdemelten nyertünk.
    Pataki Tamás: - Küzdelmes mérkőzésen gyermeteg hibákból kaptuk a gólokat a lelkes hazaiak sikere reális.