magyarfutball.hu

Tiszavasvári Alkaloida SE - Gödöllő-Verzál LC 3 : 3 13:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.02.01, 19:48 (szerk.: 2018.02.01, 21:06)
    Álomszerű kezdés után rémálom
    Tiszavasvári Alkaloida SE—Gődöllő-Verzál LC 3-3 (3-1)
    Tiszavasvári, 800 néző. V.: Mohácsi (Marcsók, Bogár)
    Tiszavasvári: Varga—Rása, Fecsku, Hegedűs—Sinka, Kurilco, Szarka, Bohács—- Szilágyi, Erdei, Pitács. Edző: Szikszai Lajos.
    Gödöllő: Nagy—Balogh—Somogyi, Kiss—Simon, Dvorszki, Ivanovics, Bábik, Grezsák—Szamosi, Burzi. Edző: Garaba Imre.
    Csere: Szilágyi helyett Riskó a 25. percben, Bábik helyett Nagylaki a szünetben, Ivanovics helyett Szász a 72., Sinka helyett Zubanics a 84. percben.
    Gólszerzők: Pitács az 5., Erdei a 15., Kurilco a 25., illetve Szamosi a 26., Grezsák az 55., Nagylaki a 93. percben.
    1-2. p.: Nagy iramban kezdődött a mérkőzés. A gödöllői támadás lesen akadt el, melyre két tiszavasvári szöglet volt a válasz.
    5. p.: Rása remek indításával Szilágyi elfutott a jobb szélen, beadására Pitács a másik oldalon jól érkezett, és a kapuba lőtt. 1-0
    6. p.: Talpalás miatt a kaputól húsz méterre közvetett szabadrúgáshoz jutott a Gödöllő. A játékvezető keze végig a magasban volt, ennek ellenére Grezsák a labdát gyönyörűen a bal felső sarokba ívelte. Hiába ölelkeztek azonban a vendég játékosok, természetesen kirúgással folytatódott a játék.
    8. p.: Szilágyi és Dvorszkij összefejeltek, a hazai szélső a földön maradt, de rövid ápolás után visszatért a pályára.
    15. p.: Szilágyi már harmadszor fejelte el a labdát a nyurga gödöllői védők elől, labdájával ezúttal Erdei lépett ki, és a kapus hasa alatt a bal sarokba gurított. 2-0
    21. p.: Az ütközés óta láthatólag szédelgő Szilágyit le kellett cserélni, az első hírek szerint agyrázkódást szenvedett.
    25. p.: Bohács rúghatott szögletet balról. A beívelt labda Kurilcót találta meg a tizenhatos túlsó sarkánál, aki egy fordulás után ritkán látható nagy gólt ragasztott a jobb felső sarokba. 3-0
    26. p.: Fecsku egy könnyű labdát Szamosiba rúgott, róla a labda a jobb szélen tartózkodó Simonhoz pattant. A középpályás beadott, és Szamosi Varga mellett a kapu közepébe lőtt. 3-1
    29. p.: Egy vendég akció végén Burzi lőtt jó helyzetből mellé.
    32. p.: Erdei indulhatott volna egy hosszú labdával, a partjelző téves beinté- se igencsak felborzolta a nézők kedélyeit.
    _J5-JLL A kezdőkörben^ Bohács szerelt egy induló gödöllői akciót, remekül ugratta ki Pitácsot, aki a kapus mellett is elhúzta a labdát, azután óriási helyzetből az oldalhálóba lőtt.
    48. p.: Egy gödöllői szabadrúgás pattogott ártalmatlanul a hazai kapu felé, Fecsku és Varga egymásra vártak, Nagylaki majdnem becsúsztatta a labdát.
    50. p.: Sinka lerántásért sárga lapot kapott.
    53. p.: Nagylaki kitűnő labdával indította Szamosit, akit az addig eléggé gyengén játszó Fecsku a tizenhatos vonalán nagyszerűen szerelt.
    55. p.: A játék képe alapján egyre inkább várható újabb gödöllői gól megszületett. Ivanovics labdáját Grezsák tizennyolc méterről nemes egyszerűséggel a bal alsó sarokba helyezte. 3-2
    59. p.: Erdei harcosan megszerzett egy labdát az oldalvonal mellett, már a kapu felé fordult volna, amikor egy gödöllői védő lerántotta. A játékvezető nem látott semmit. (Az egyébként elsőrangúan bíráskodó Mohácsi első, és egyetlen hibája.)
    61. p.: Bohács szögletét Pitács a hosszú saroknál egyedül állva rosszul találta el, a kapus védett.
    70. p.: A közönség elkezdte Szurkost a csapatba követelni.
    72. p.: Gödöllői partdobás után Burzi az ötösről fölé emelt.
    86. p.: Burzi két csel után a bal sarok mellé lőtt.
    93. p.: Partdobáshoz jutottak a vendégek a hazai ötössel egymagasságban. A bedobott labdát Grezsák megcsúsztatta, a labdát a túlsó oldalon Nagylaki levette(!), és három méterről a tehetetlen Varga mellett kiegyenlített. 3-3 Úgy kezdett a hazai csapat, ahogy azt néző, játékos és edző a legszebb éjszakáin megálmodja. Szép akciók, remek támadások, nagyszerű egyéni teljesítmények, s huszonöt perc alatt három gól! A szépítő gól után azonban láthatóan megijedt a vasvári együttes. Kintről is érezhetően egyre inkább az forgott a fejükben, ha még egy gólt kapnak, már csak egy a különbség, és akkor még akármi történhet. Érthetetlenül — ahelyett, hogy újabb gólokra törekedtek volna — görcsösen őrizni kezdték az eredményt, a második gól után pedig már-már a pánik jelei mutatkoztak a csapaton. így is megtarthatták volna kicsire zsugorodott előnyüket, de az utolsó percben elkövetett durva egyéni hibák sorozata miatt fájó szívvel nézhettek a távozó két pont után.
    Szikszai Lajos:—3-0-ás vezetés után szanatóriumban érezhették volna magukat a fiúk. Számomra érhetetlen az a mód, ahogy ilyen előnyt el lehet bukni. Melyik mérkőzést akarjuk megnyerni, ha nem ezt?
    Garaba Imre: — Játékosaim az első húsz percben folytatták a sziesztát, amit a buszon az utazásnál elkezdtek. Ezután csodálatos volt az ébredés.

    Forrás: Új Kelet, 1994-11-07