magyarfutball.hu

Siófoki Bányász FC - Keszthelyi Haladás-Honvéd SE 1 : 0 15:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.12.23, 09:01
    A győztes gól a 91. percben esett
    Siófoki Bányász-Keszthelyi Honvéd-Haladás SE 1-0 (0-0)
    Siófok, Bányász-stadion, 1500 néző. V.: Piller (Kiri, Vajda).
    Siófoki Bányász: Bíró — Bimbó, Tóth M., Perger — Miovecz, Petrók, Olajos, Szántó (Kiss P. a 69. percben), Frank (Kirchmayer a szünetben) — Szabó Z, Kovács J. Edző: Gellei Imre.
    Keszthelyi Honvéd-Haladás SE: Kuczkó — Körösi (Fehér a 7. percben), Panghy, Szabadi — Tresó, Kelemen, Szoboszlai, Virág, Harnócz — Sipőcz (Csörnyei az 58. percben), Ruskó. Edző: Pusztai László.
    Sárga lap: Szabadi a 23., Panghy a 39., Tresó az 54., Petrók a 79. percben.
    Kiállítva: Tóth M. a 60., Tresó a 61., Virág a 80. percben.
    A két edző régi ismerősként köszöntötte egymást a találkozó előtt. A két csapat aztán egyáltalán nem barátságos, sőt, meglehetősen bokakocogtatós 90 percet vívott egymással. A hatodik percben már a második kihagyott Kovács ziccert jegyezhettük fel, aztán Petrók hagyott ki hasonló helyzetet. A 30. percben lőtt kapura először a vendég Keszthely: Szoboszlai 28 méteres szabadrúgása a bal kapufán csattant. A 35. percben újabb kihagyott Kovács lehe
    tőség: a télen visszatért Bányász-csatár hétméteres lövését Kuczkó bravúrral védte. Az 57. percben Szántó lépett ki a középcsatár helyén, ám kilenc méterről ő sem tudott Kuczkó „kuckójába” találni. Három perc múlva Szoboszlai lépett volna ki a siófoki védők közül, a keresztező Tóth M. azonban utolsó emberként elütötte. Piller természetesen kiállította a siófoki hátvédet. Még egy perc sem telt el, amikor újra villant a piros lap: Tresó lerántotta Kirchmayert a bal összekötő helyén, s mivel már volt egy sárgája, így ő is indulhatott zuhanyozni. A 80. percben Virág és Perger csapott össze a siófoki 16-os vonalán: előbbi
    rátartott a Bányász-védő lábára, s Piller már harmadszor nyúlt a zsebébe a piros kártyáért. A 91. percben Bimbó 12 méteres lövése az egyik vendégvédőról Szabó Z. elé pattant, aki jobbal minden teketóriázás nélkül a bal alsó sarokba lőtt (1-0).
    A Siófoki Bányász begyűjtötte az áhított három pontot. A vasárnap délután látottak alapján csak ennek örülhet Gellei Imre edző legénysége. Ha Kovács az első félidőben belövi a ziccereit, akkor nem kellett volna a 91. percig izgulniuk a hazai szurkolóknak.
    Jók: Bimbó, Olajos, Szabó Z., illetve Kuczkó, Szoboszlai.

    Forrás: Somogyi Hírlap, 1995-03-20