magyarfutball.hu

FC Hatvan - Miskolci VSC 2 : 0 15:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1994/1995, 6. forduló
attendance:
  1. Nemzeti Sport: 1.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: marcidvtk
    2018.10.22, 19:15

    FC Hatvan - Miskolci VSC 2-0 (1-0)

    NB Il-es labdarúgó-mérkőzés. Hatvan, 1500 néző. V.: Mohácsi.

    FC Hatvan: Nagy I. - Varga, Károly, Szabados - Karkusz, Lénáit, Gephard, Nagy G., Cseresznyik - Németh, Bíró. Edző: Tóth Dénes.
    MVSC: Russ - Mihalovszki, Balogh, Márkus, Hallai - Kalász, Földeák, Jáger, Bádea, Lakatos - Kovács. Megbízott edző: Sárréti Géza.
    Csere: Jáger helyett Kojsza az 55., Németh helyett Schwarcz az 57., Cseresznyik helyett Krasnyánszki a 76., Kalász helyett Kiss a 85. percben.
    G.: Nagy G. a 45., Nagy G. a 68. percben.
    Sárga lap: Nagy G. a 33., Kovács a 44., Mihalovszki az 52., Gephard a 86. percben.
    7. perc: Cseresznyik keresztlabdájára Nagy G. ment fel a jobboldali ötös sarkánál, a balfelső sarokba tartó fejest Russ bravúrral tenyerelte léc fölé.
    25. perc: A 16-oson belül Bírót Márkus ellökte, amiért a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt Szabados félmagasan gyengén helyezte, amit a miskolci kapus gyors vetődéssel hárított.
    27. perc: Balogh 20 méteres szabadrúgását védte Nagy I.
    45. perc: Baloldali hatvani támadás végén a vendégvédők röviden fejelték ki a labdát, s az érkező Nagy G. 15 méterről nagy erővel bombázott a bal alsó sarokba, 1-0.
    68. perc: Bíró „áthámozta” magát Márkuson, beívelésére Nagy G. érkezett, s kapásból jobbal mintegy 8 méterről a jobb sarokba lőtt, 2-0.
    79. perc: Lénárt ugratta ki Bírót, akinek 14 méteres lapos lövését Russ kivédte.
    84. perc: Schwarcz jobboldali beadása találta tisztán az ötösön Bírót, aki gólhelyzetben maga
    san a kapu fölé emelte a labdát.

    A hatodik fordulóban játszhatott először ebben a bajnokságban hazai pályán, hazai közönség előtt az FC Hatvan. A játékra a minden igényt kielégítő pályát övező védőkorlát elkészülte adott lehetőséget. A tetszetős „ketrecben” sokáig izgalom nélküli, hibákkal tarkított meccs zajlott. A miskolciak védekező felfogásban rendezték soraikat, átadták a pálya középső harmadát is, csak saját 16-osuk elé vontak sűrű védvonalat. Ennek hiábavaló ellenszerét alkalmazták egy félidőn át a vendéglátók, amikor gyors elmozgások helyett ívelgetésekkel próbálkoztak, amit az MVSC magas védői kifejeltek. A szünet előtti gól megnyugtatta a házigazdákat, s a második félidőben, különösen a mozgékony Bíró révén veszélyes támadásokat vezethettek, amiből a biztos győzelmet jelentő gól is megszületett. Az MVSC-nek nem volt ereje taktikáján változtatni, így csak a győzelem aránya lehetett kétséges.
    Jók: Bíró, Lénárt, Nagy G„ Károly, ill. Russ, Balogh, Kovács.
    Tóth Dénes: - Minden elismerésem azoké, akik ebben a pénztelen világban kiharcolták és megépítették a védőkorlátot, amivel újra hazát biztosítottak. A játékunk remélem lesz még jobb is...
    Sárréti Géza: - A jobb erőben lévő csapat kihasználta gólhelyzeteit.


    Forrás: Heves Megyei Hírlap 1994. szeptember 26.