magyarfutball.hu

ESMTK-Hungaplast - Tatabányai SC 1 : 2 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1994/1995, 2. forduló
attendance:
  1. 24 Óra: 1.000
  2. Nemzeti Sport: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 10:49
    Sebők Vili bombagólja döntött a hajrában
    ESMTK - Tatabánya 1-2 (0-0)
    Budapest: 1000 néző. Vezette: Szőke.
    TSC: Mázi - Letenyei, Sebők, Homyák, Maúcs - Szabó, Lahos, Csanálosi, Kákóczki - Jankóczi (69. percben Gábrics), Lukács. Edző: Ferling Béla.
    A 3. percben óriási gólhelyzet maradt ki a hazaiak kapuja előtt. Sebők pontos labdával indította Lukácsot, aki két ügyes csel után 15 méterről a felső lécet találta telibe.
    A 18. percben Csanálosi jobb oldali szöglete a hazai védőkön megpattant, Jankóczi 10 méterről tisztán fejelhette kapura, de a labda egy méterrel a jobb kapufa mellé vágódott. Négy perccel később a felfutó Felföldi Németh szögletét követően közelről jócskán a felső léc fölé vágta a labdát.
    A 28. percben Gabnai jól húzott el a jobb oldalon, az élesen kapu elé lőtt labdájáról Kalvach centiméterekkel maradt le az 5-ös sarkánál.
    A 38. percben Kalvach 25 méteres szabadrúgását védte vetődve Mázi.
    Szünet után, a 47. percben Felföldi 22 méterről váratlanul lövésre szánta el magát, de a jobb alsó sarokba tartó labdát Mázi megfogta.
    Az 52. percben formás tatabányai támadás végén Szabó közeli fejese á védőkről kipattant, majd Csanálosi elől tisztáztak ügy- gyel-bajjal az erzsébetiek. Egy perc múlva Jankóczi közvetlen közelről a kapu mellé gurított, majd óriási ziccerben 5 méterről ismét Jankóczi hibázott el egy nagy gólhelyzetet
    A 68. percben Kalvach iramodott meg középen, 18 méteres nagyerejű lövését védte Mázi.
    A 74. percben Szabó Lukácstól mintaszerű indítást kapott, elrobogott vele a jobb oldalon, majd lehetetlen szögből a jobb felső sarokba ívelte a labdát, úgy, hogy az a kapufát érintve pattant a hálóba, 0-1.
    A 80. percben váratlanul egyenlítettek a hazaiak. Kalvach jobboldali szögletét Argiropulos Mázi fölött fejelte 12 méterről a kapu közepébe a léc alá, 1-1.
    A 90. percben Sebők 80 métert (!) vezette a labdát, majd 16 méterről óriási gólt ragasztott a jobb alsó sarokba, 1-2.
    Jók: Letenyei, Sebők, Matics, Szabó illetve Hévízi, Kalvach.
    Ferling Béla: - Kitűnő játékkal és nagy fegyelemmel győztük le a jó erőt képviselő ellenfelet. Gratulálok a csapat valamennyi tagjának.

    Forrás: 24 Óra, 1994-08-29