magyarfutball.hu

BKV Előre SC - Nagykanizsai Olajbányász SE 1 : 2 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2020.04.02, 00:38
    BKV Előre- Nagykanizsa 1-2 (1-1)
    Sport utca, 400 néző. Vezette: Kurmai (9), (Zvolenszky, Koch).
    BKV ELŐRE: Sárközi 0 - Horváth 3 - Milisits 3, Frick 3, Erdélyi 3 - Szántó 4, Gyimesi 3, Szeitl 4, Tóth 3 - Soós 3, Sztrizsakov 3. Edző: Nagy László.
    NAGYKANIZSA: Csáki 0 - Kepe 3 - Szalai 3, Iványi 3 - Tóth 3, Kiss 3, Hegedűs 3, Farkas 3 - Vidóczi 4, Filipovics 3, Fuisz 4. Edző: Keszei Ferenc.
    CSERE: Szalai helyett Vasziljevics (3), Erdélyi helyett Balázs (4) mindkettő a szünetben, Szeitl helyett Molnár (-) a 70., Hegedűs helyett Gyulai (-) a 78. percben.
    GÓLSZERZŐ: Fuisz (Vidóczi beadása után az ötös jobb sarkáról ballal hatalmas bombát eresztett meg, a labda a lécről csapódott a hálóba) a 29. (0-1), Szántó (Szeitl kapu elé ívelt labdáját 8 m-ről a jobb felső sarokba fejelte) a 31. (1-1), Milisits (Fuisz lövésébe „belelépett”, a labda öt méterről a jobb alsó sarokba vágódott, öngól) a 87. percben (1-2).
    Két perc futball, nyolcvannyolc perc tömény unalom. így lehetne röviden összefoglalni azt a játékot (?), amelyet a két csapat labdarúgás címén bemutatott. Az első fél óra eseménytelensége alaposan rácáfolt arra, hogy az egy hete szuper- rangadót nyert, s ezzel a tabellát utcahosszal vezető Nagykanizsa a Sport utcában is úgy szerepel majd, mint ahogy az egy leendő NB I- es csapattól elvárható. A BKV Előre tökéletes társnak bizonyult ehhez a visszafogott taktikához. Fuisz bombatalálata ugyan ébresztett némi reményt a kétkedőkben, Szeitl fejes gólja pedig már hitet is adott ahhoz, hogy a játékosok megemberelik magukat és „elkezdik” a mécsesét. Ám ahogy teltek a percek, mindinkább az az érzése támadt az embernek, hogy a gyors egyenlítés után a csapatok legszívesebben befejeznék a mérkőzést. Sajnos nem így történt. A pályán lévők a 87. percig „gyűrögették” egymást és a nézők idegeit. Ekkor egy váratlan, de ártalmatlannak tűnő vendégakciót követően bebizonyosodott: a futballban is vannak véletlenek... A győzelmet egyik csapat sem érdemelte volna meg, sőt, ha a labdarúgásban létezne a kettős leléptetés, akkor vasárnap délután csakis ez lett volna az igazságos döntés a Sport utcában.
    Nagy László: - Két rendkívül defenzíven játszó csapat közül a szerencsésebb nyert.
    Keszei Ferenc: - A csapatom annak köszönheti az eddig elért sikerét, hogy mindig akarta a győzelmet. Ma csupán a szerencse döntött a javunkra.


    Forrás: Nemzeti Sport, 1994-05-24