magyarfutball.hu

Paksi SE-Atomerőmű SE - Zalaegerszegi TE 3 : 0 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.09.26, 10:34 (szerk.: 2017.09.26, 12:34)
    Paksi SE-Atomerőmű SE - Zalaegerszegi TE 3-0 (1-0)
    Paks, 600 néző. V: Balajti
    Paks: Zele- Nagy, Jenei, Gracza, Orosz- Neudl, Bozsér, Kovács Zs., Farkas- Kádár (Porga a 80. percben), Magyar (Fejes az 56. percben). Edző: Mihalecz István
    ZTE: Vincze- Halápi, Szabó I., Horváth A., Horváth J. (Kovács T. a 66. percben)- Kocsárdi, Lendvai, Fujsz (Szabó R. a 73. percben), Németh- Szabó II., Preisinger. Edző: Madár Gábor
    A 2. percben Bozsér indította Kádárt a jobbszélen, aki lefutott az alapvonalig, majd visszagurított Bozsérnak és a középpályás 18 méterről a jobb felső sarokba lőtt. 1-0. A 20. percben Szabó I. hosszan indította Szabó II-t, akinek 15 méteres lövését Zele a bal sarok elől tenyerelte szögletre. A beívelt szögletből Jenei indította Magyart, aki lefutotta őrzőjét és 16 méterről a felső lécet találta telibe. A 33. percben Fujsz közeli emelését Zele bravúrral hárította. A 40. percben Horváth J. 20 méteres szabadrúgásból mellé lőtt.
    Szünet után az 58. percben Neudl beadásából Kádár 5 méterről gyatrán kapu fölé lőtt. A 63. percben Farkas remek cselekkel elhúzott, beadását Kádár kapásból, félfordulattal 15 méterről a léc alá bombázta. 2-0. A 68. percben Kádár remek labdát adott Neudlnak, aki 14 méterről védhetetlen gólt lőtt a hosszú sarokba. 3-0. Az utolsó húsz percben is a Mihalecz-legénység akarata érvényesült, de az eredmény már nem változott.
    A házigazdák már az első percekben minden idegszálukkal a győzelemre törtek. Negyedóra után a paksiak átadták a kezdeményezést a ZTE-nek, de a vendégtámadásokat a hazaiak rendre hárították. Ezután ismét a Duna-partiak vették át a kezdeményezést, de szünetig márcsak egy kapufára futotta erejükből. Fordulás után mintegy tízperces vendégfölény után ismét a paksiak diktálták a tempót, ami gólokban is megmutatkozott. A hazaiak ezzel a bajnokság eddigi legjobb játékával nagyon fontos győzelmet szereztek az NB I. felé kacsingató zalaiakkal szemben. Jók: Jenei, Bozsér, Kádár, Farkas, Neudl illetve Szabó I., Horváth A., Lendvai, Szabó II.
    Mihalecz István: — Végre szereztünk egy kellemes hétvégét magunknak és szurkolóinknak. Remélem, most már megindulunk felfelé.
    Madár Gábor: — Ha a védelem ilyen súlyos hibákat követ el, annak csak vereség lehet a vége.

    Forrás: Tolnai Népújság, 1994-04-05