magyarfutball.hu

Százhalombattai FC - Budafoki LC 2 : 1 16:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.02.04, 12:07
    Károlyiék góljai
    Labdarúgó NB II. Nyugati csoport
    Százhalombatti FC—Budafok 2-1 (1-0)
    Százhalombatta, 600 néző. V.: Dravecz.
    SZFC: Lipták — Sípos, Kövesi, Horváth I., Dobesch, — Schróth, Serfőző (Héring 78. p.), Beringer, Károlyi R. — Csorba (Kovács Z. 65. p.) Károlyi G.
    Budafok: Erdélyi — Dragoner, Szabó V., Kazacsenkó, Héjjas, — Wendler, Garas, Hídvégi, Vanicsek — Ódor, Szabó L. (Kozma 31. p.)
    Gól: Károlyi G. 19. p„ Károlyi R. 83. p. ill. Garas 49. p.
    Sárga lap: Sípos a 36. p., ill. Wendler a 16. p„ Héjjas a 75. percben.
    Első tavaszi győzelmére készül a battai együttes, a táblázaton 2 ponttal jobban álló Budafokiak ellen. A mérkőzés elején a megyeiek léptek fel támadólag, s ennek a 19. percben meg is lett az eredménye. Schroth Serfőzőtől kapta vissza a labdát a jobb oldalon, az alapvonalról középre adott, ahol Károlyi Gábor olyan üresen álldogált hogy talán maga is meglepődött. De nem annyira, hogy az 5-ösről ne szerezze meg csapatának a vezetést A félidő hátralévő részében is a battaiak támadtak veszélyesebben.
    A második játékrészből alig telt el pár perc, amikor Garas 18 méterről egy bomba szabadrúgás után egyenlített. Nagyszerű küzdelmet láthatott ezután is a közönség. Már mindenki a döntetlenben gondolkozott, amikor a battaiak szinte lemásolva vezető góljukat, megszerezték a győztes találatot Ezúttal is Schróth futott el a jobbszélen, s ezúttal is Károlyi talált a hálóba 5 méterről, csakhogy most nem Gábor, hanem testvére Róbert. Ezzel a 2 ponttal a battaiak pontszámban utolérték eheti ellenfelüket
    Hegedűs Béla: Ismételten egy pontrúgás után kaptunk gólt Természetesen nagyon örülök a győzelemnek, a játékunkon azonban még van javítanivaló.
    Gáspár József: Küzdelmes mérkőzésen, megérdemelten nyertek a hazaiak.

    Forrás: Pest Megyei Hírlap, 1994-03-28