magyarfutball.hu

Pénzügyőr SE - Dorogi Bányász SC 0 : 0 15:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1993/1994, 19. forduló
attendance:
  1. Nemzeti Sport: 300
  2. 24 óra: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.12.14, 07:28
    Fontos pont Pasarétről
    Pénzügyőr SE - Dorogi Bányász SC 0 : 0
    Pasaréti út: 500 néző. Vezette: Vida.
    Dorog: Belányi - Miskei, Jeszenszky, Harmath, Borsos - Bábik, Lénárt, Tóth, Szalai - Spáth, Malárik. Edző: Haraszti János. Csere: Miskei helyett Csapó a szünetben, Malárik helyett Szalontai a 82. percben.
    Pénzügyőr: Rózsa - Simon, Sebők, Sólyom, Vainer - Szalai, Zséli, Csiba, Mogyorós - Guba, Barcza. Edző: Jaskó András. Csere: Zséli helyett Puskás az 55. percben Mogyorós helyett Selmeczi a 61 percben.
    A kisméretű pénzügyőr pályán óvatosan kezdtek a csapatok. Feltűnő volt a pénzügyőrök helyenként alattomos játéka, amit Vida játékvezető elnézett. Tíz perc elteltével a Dorog magához ragadta a kezdeményezést és középpályásaik ötletes játékával beszorították a hazaiakat. Ez a fölény a 35. percig tartott, azonban gólhelyzet nemigen akadt.
    A második félidőben ismét a Dorog kezdeményezett és várható volt az esetleges gólszerzés, illetve győzelem. A 75. perctől azonban a bányászok érthetetlenül elkezdték az eredményt tartani. Ekkor fordult a kocka és a pénzügyőrök két nagy helyzetet is teremtettek, amit szerencsére ki is hagytak. Guba és Csiba hibázott. A végén Belányi háromszor is bravúrral védett, így sikerült idegenből az igen értékes egy pontot elhozni. A Dorog gólképtelensége tovább tart, hiszen a tavaszi szezonban még nem sikerült az ellenfelek hálójába találni. Nagyon fontos lenne egy igazi góllövő csatár „megtalálása”. A tavasszal újjászervezett Dorog idegenben nagyon értékes pontot szerzett újra, elsősorban szervezett védő és középpályás játékával, s a kapuban egyre megbízhatóbban védő Belányival.
    Haraszti János: - Hátvan percig jól játszottunk, de a góllövés nem sikerült. Utána vigyáztunk az eredményre és ez majdnem megbosszulta magát.
    Jaskó András: - A jövőben csak azokra a játékosokra számítok, akik a végsőkig kitartanak és nem adják fel.
    Jók: Belányi, Harmath, Tóth, Lénárt illetve Csiba, Guba, Barcza.

    Forrás: 24 Óra, 1994-03-28