magyarfutball.hu

Budafoki LC - Beremendi Építők SK 4 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.02.17, 09:07
    Budafok-Beremend 4-1 (2-0)
    Budafok, 800 néző, vezette: Hidasi
    Budafok: Erdélyi -Nagy, Wendler (Héjjas 66p), Igor, Szabó -Dragoner, Hídvégi (Kozma 86. p.), Bősze - Takó, Garas, Szabó. Edző: Gáspár József.
    Beremend: Hatala - Bábli, Óbert, Dárdai (Kirchner 60. p.) Macsi - Sztipánovics, Jäkl, Weinert, Müller G. - Szabó (Valkai 60. p.), Fülöp. Edző: Dárdai Pál.
    Az elején, a 6. percben Garas 26 m-es lövését még a léc alól szögletre tolta Hatala, de a beadott szöglet után Wendler 16 m-es ballábas, éles lövése a jobb alsó sarokban kötött ki.
    (1-0)
    A 10. percben egy labdát Dragoner 35 m-ről, laposan, nagy erővel, a tömörülő beremendi védők között a hálóba vágott. (2-0).
    Az első beremendi helyzet a 29. percben adódott, amikor Jäkl lépett ki középen és az utolsó pillanatban a kifutó Erdélyi szögletre mentett.
    Az 58. percben lesgyanús helyzetben Takó lépett ki a jobbösszekötő posztján, és 15 mé- térről a kifutó Hatala fölött a hálóba emelt (3-0).
    A 64. percben a lesre játszó vendégvédők mellett Hídvégi középre gurított, átadását Takó lőtte be közelről (4-0).
    A 73. percben szépített a Beremend, a tizenhatoson belül cselezgető Hídvégitől Kirchner lopta el a labdát, aztán pedig a kapust és a két védőt is elfektetve a jobb alsó sarokba gurított (4-1).
    Az első játékrészben végig a széltől támogatott hazai együttes irányította a játékot. Ekkor a Beremendnek csak szórványos ellentámadásokra futotta az erejéből.
    Az első beremendi helyzet a félidő úgy indult, hogy feljavul a Beremend, de támadásaiban nem volt elég átütőerő. Sőt az 58. perc újabb hazai gól esett. 4-0 után egy védelmi hibából sikerült Kirchner révén szépítenie a baranyai együttesnek. A mérkőzést végig irányító Budafok ilyen arány- bán is rászolgált a győzelemre, annak ellenére, hogy az utolsó két találatát lesgyanús helyzetből szerezte.
    Jók: Takó, Wendler, Dragoner, Hídvégi, ill. Macsi, Weiner.
    Gáspár József: - Gratulálok csapatomnak a nagyszerű já- tékhoz és a sima győzelemhez.
    Dárdai Pál: - Benne vagyunk a szakadékban, rendesen. Hozzá kell viszont tennem: a harmadik és a negyedik gólunkat lesállás előzte meg.

    Forrás: Új Dunántúli Napló,