magyarfutball.hu

Százhalombattai FC - Nagykanizsai Olajbányász SE 0 : 2 14:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.08, 23:53
    Százhalombattai FC— Nagykanizsa 0-2 (0-1)
    Százhalombatta, 1000 néző. V: Horváth
    Százhalombatta FC: Holló— Sipos, Kövesi, Dobesch, Németh G„ — Fekete, Héring, Schróth (Kovács 79. p.), Beringer — Károlyi G. (Károlyi R. 46. p.), Csorba.
    Nagykanizsa: Csáki — Kepe, Tóth, Kiss, Visnovics (Gyulai 70. p.) — Farkas, Hegedűs, Svélecz — Szabó, Pécsi (Domján 57. p.), Fuisz.
    A vendég Nagykanizsa bizton vezeti a csoport tabelláját, ennek ellenére, nemigen látszott a játékukon, hogy jelenleg ők a legjobbak. Mint a mesékben a vándorlegény, aki ment mendegélt, úgy ment mendegélt a két csapat is a pályán. A battaiak eközben szépen ívelgették előre, az amúgy jól fejelő Károlyi Gábornak és Csorbának a „lasztit”, ám a két csatár, rendre alul maradt az ellenfelekkel szemben. Pár perc volt már csak a szünetig, amikor a nagykanizsaiaknak sikerült, az addig megszokottól eltérően, egészen közel kerülni Holló kapujához. Lett is belőle nagy baj. Visnovics lövésénél a hazai kapus már „megadta magát”, s az őt "helyettesíteni” akaró Sipos kézzel már csak beljebb tudta segíteni a labdát. Ezzel egy kicsit elodázta ugyan a „dugót”, viszont ő piros laphoz, a Nagykanizsa pedig 11-eshez jutott. Fuisz pedig gólhoz, mivel belőtte a büntetőt...
    A második félidőben tovább folytatódott a „ment mendegélt” stílus a pályán. A nagykanizsai Kiss odáig jutott a mendegélésben, hogy egyszer csak elérkezett a battai kapuhoz, s hogy ne hiába tegye meg az utat, egy fejes góllal tette biztossá győzelmüket.
    Gól: Fuisz (42. perc, 11-esből), Kiss (75. perc)
    Kiállítva: Sipos (41. perc).
    Hegedűs Béla: — Újra nem sikerült gólt rúgnunk. Tíz emberrel küzdöttünk, de ahhoz a Nagykanizsa túl jó csapat, hogy emberelőnyt tudjunk adni neki.
    Keszei Ferenc: — Ismertük az ellenfél támadójátékát, (ívelgetés a két éknek előre). Ezt a taktikai értekezleten megbeszéltük, és ehhez igazodva, magabiztosan nyertük a mérkőzést.

    Forrás: Pest Megyei Hírlap, 1993-10-11