magyarfutball.hu

Dorogi Bányász SC - Pénzügyőr SE 2 : 0 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1993/1994, 4. forduló
attendance:
  1. 24 Óra: 1.000
  2. Nemzeti Sport: 1.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.01.19, 13:39
    Megvan az első győzelem
    Dorogi Bányász - Pénzügyőr SE 2-0 (0-0)
    Dorog, 1000 néző, vezette Mohácsi.
    DBSC: Simon - Sirghea, Harmath, Csapó, Orsós, - Ócsai, Lénárt (71.p. Bors), Tábori - Guba (71.p. Tóth F.), Zalomir, Horvát I. Edző: Honti József.
    A második percben Orsós a jobb oldalon ügyesen ment el, beadását Zalomir 10 méterről a jobb kapufa mellé lőtte. Az ellentámadásnál Feczesin remekül ugratta ki Bozsikot, akinek 6 méteres lövésébe Simon jó ütemben vetődött bele. A 23,. percben Tábori 22 méteres baloldalról leadott éles lövése Rózsa kapus melléről pattant ki. Négy perccel később Guba robogott el a jobb oldalon, jól adott be a kapu elé, de a ügyőr kapusa, Zalomir fejéről leszedte a labdát. Ezt követően Guba az üresen maradt kapu felső lécét találta el.
    Szünet után, az 59. percben Guba jobb oldali beadásáról egy gondolattal maradt le a kapu torkában Horváth I. Szorongatott a Dorog, a Pénzügyőr beszorult a kapuja elé. A 79. percben Sirghea jobb oldalról pontosan passzolt az ötös sarkán álló Zalomirhoz, akinek kapáslövését Rózsa védte, de a labda pontosan a csatár elé pattant vissza, s Zalomir másodszorra nem hibázott, ballal a jobb felső sarokba lőtt, 1-0. Két perc múlva Orsós 17 méteres bomba szabadrúgását védte bravúrral a fővárosiak kapusa. Az ellentámadásnál Feczesin 8 méterről óriási helyzetben zúgó kapufát lőtt. A 90. percben Tábori az alapvonal közeléből ügyesen gurította vissza a labdát a jókor érkező Csapónak, aki 18 méterről futtából bombagólt ragasztott a léc alá, 2-0.
    A Dorog, bányásznapon megszerezte első győzelmét, ezzel megkezdte a felzárkózást a bajnoki tabellán. Horváth Imre leigazolása Tatabányáról, mindenképpen jó húzásnak bizonyult. A vezetőedző ugyan a mérkőzés előtt óvatosan fogalmazott, ezzel együtt össze jött a két bajnoki pont.
    Honti József: Nehéz szülés volt...

    Forrás: 24 Óra, 1993-09-06