magyarfutball.hu

Nagykanizsai Olajbányász - Paksi Atomerőmű SE 0 : 1 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 12:16
    Nagykanizsai Olajbányász - Paksi Atomerőmű SE 0: 1 (0:0)
    Nagykanizsa, 1800 néző. V: Kéri
    Atomerőmű SE: Hujber- Erdélyi, Kolovics, Blatt, Szabó B .-Sánta, Márkus (Bozai a 74. percben), Kákonyi, Orosz- Juhász (Gracza a 87. percben), Kádár, edző: Jakab Elek
    Nagykanizsa: Csáki- Tóth, Kepe, Kiss I., Iványi- Popovics (Grabant a 74. percben), Hegedűs, Farkas- Szabó Z. (Kiss F. a 71. percben), Domján, Fuisz. Edző: Németh Lajos.
    Középkezdés után Szabó Z. cselezte le m agát az alapvonalig, beadását Fuisz lőtte kapura, de H ujber a helyén volt. Egy perc múlva Fuisz fordult le őrzőjéről, beadását H jber vetődve öklözte el a berobbanó Domján elől. A z 5. percben Hegedűs szöktette a kilépő Fuiszot, de a szélső elügyetlenkedte a helyzetet. A 9. percben Juhász átadásával Kádár hagyta faképnél a védőket, lövését Csáki bravúrral ütötte szögletre. A 16. percben formás paksi támadás végén Szabó B. elől mentett K epe az utolsó pillanatban. A 27. percben Hegedűs vezette rá a védőkre a labdát, majd Popovics elé játszott, de Erdélyi a 11-es ponton beérte és mentett. A 34. percben Márkus szabadrúgása a sorfalról Kákonyi elé pattant, akinek 17 m éteres kapáslövése centikkel suhant el a kapufa tövénél. A 41. percben M árkus indított támadást, melynek végén Kádár lövését hárította Csáki.
    Fordulás után rákapcsoltak a hazaiak, de erejükből néhány szabadrúgásnál és szögletnél többre nem futotta. A 48. percben szem re is tetszetős összjáték után Juhász beadását Sánta az ötösről nagy helyzetben kapu fölé fejelte. A z 51. percben Oroszt szerelték szabálytalanul a kaputól mintegy 23 méterre: a labda mögé Kákonyi állt és a sorfal fölött a bal sarokba csavarta a labdát. 0-1. A 67. percben Juhász játszotta át Kepét, aki utolsó emberként buktatta, de a kiállítás elmaradt. A 76. percben Domján 20 méteres erős szabadrúgását Hujber nagy bravúrral hárította. A 89. percben Kádár lefutotta a védőket, de mellé lőtt.
    N agy iram ban k ezd tek a hazaiak, s m ntegy 10 perc elteltével old ó d o tt csak a paksiak görcsössége. Ekkor több kanizsai helyzet maradt kihasználatlanul. A folytatásban az ASE vette át az irányítást, okos, higgadt taktikával ellenfele fölé kerekedett. Szünet után még egyszer nekirugaszkodott a hazai gárda, de igazi helyzetet nem tudott kialakítani. Nagy küzdelemben egy remek pontrúgás döntött. Jók: Hujber, Kákonyi, Erdélyi, illetve Fuisz, Kepe, Hegedűs.
    Jakab Elek: -Ezúttal mindenki maximumot nyújtotta a csapatban, fegyelmezett, odaadó játékkal szereztük meg az első idegenbeli győzelmünket.
    Németh Lajos: -Az első öt percben eldönthettük volna a mérkőzés sorsát. Később a feljavult vendégek egy talált góllal mindkét pontot elvitték.

    Forrás: Tolnai Népújság, 1993-04-13