magyarfutball.hu

Pénzügyőr SE - Paksi Atomerőmű SE 1 : 1 14:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.12.02, 16:56
    Pénzügyőr-Atomerőmű SE 1-1 (0-0) Pasaréti út, 600 néző. V: Kéri.
    Pénzügyőr: Rózsa - Lakatos (Tímár az 53. percben), Simon, Sebők, Vainer - Zseli, Major, Sólyom, Selmeczi - Bozsik, Miczán. Edző: Jaskó András
    Atomerőmű SE: Hujber - Gracza, Blatt, Nagy Z., Szabó B. - Mikolics, Márkus (Nagy L. a 80. percben), Orosz, Erdélyi (Vörös a 83. percben) - Juhász, Kádár. Edző: Jakab Elek
    A szemerkélő esőben óvatosan kezdtek a csapatok. A 2. percben Márkus szögletét Juhász fejelte 10 méterről kevéssel fölé, majd röviddel ezután Selmeczi lőtt egyéni akció végén, azonban Hujber magabiztosan hárított. A 12. percben Juhász labdájával Szabó B. került a védelem mögé, lövése azonban Rózsa testéről a mezőnybe vágódott. Egy perc múlva Kádár kapáslövését Rózsa bravúrral védte. A 26. percben Juhász került nagy helyzetbe, de Simon az utolsó pillanatban menteni tudott. A 32. percben Gracza ívelését Juhász Kádár elé fejelte, akinek nagyerejű kapáslövése kevéssel suhant el a kapufa mellett. A 44. percben óriási tűzijáték alakult ki a hazai kapu előtt, melynek Orosz vetett véget, mikor a kapu mellé lőtt.
    Fordulás után az 52. percben Kádár tört lendületesen előre a jobbösszekötő helyén, Márkushoz játszott, aki egy igazítás után 16 méterről a bal alsó sarokba csavarta a labdát.
    0- 1. Az 56. percben Miczán kapott nagyszerű labdát, 14 méterről leadott lövését Hujber még bravúrral hárította, ám a kipattanó labdát Tímár közelről a hálóba vágta. 1-1. A 60. percben Tímár keverte meg a paksi védőket a jobb szélen, beadásáról azonban Bozsik egy ütemmel lekésett. A 73. percben Bozsik megütötte a földön fekvő Graczát, ezért a játékvezető kiállította a hazai játékost. A 75. percben Márkus sarokrúgását Nagy Z. fejelte centiméterekkel kapu fölé. A 77. percben Selmeczi egyedül vezette Hujberre a labdát, lövése azonban elsuhant a kapu előtt.
    A csúszós, mély talajú pályán mindkét együttes sok technikai hibát vétett. A vendégek többet birtokolták a labdát és játékukban is több volt a tudatos elem, mint az egyszerű eszközökkel küzdő hazaiaknál. A játék összképe alapján igazságos eredmény született. Jók: Rózsa, Sebők, illetve Hujber, Nagy Z.
    Jaskó András: - A kiállítás előtti „nem történteket" a partjelzőnek jeleznie kellett volna a bíró felé. Nyerési lehetőségünket és legsportszerűbb játékosunkat veszítettük el.
    Jakab Elek: - Kitűzött célunkat 0-1-ig maradéktalanul, 1-1 után fogcsikorgatva teljesítettük. A nehéz, csúszós talajon gratulálok a játékosok küzdenitudásához.

    Forrás: Tolnai Népújság, 1992-10-12