magyarfutball.hu

Pénzügyőr SE - Dunaferr SE 3 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2020.03.31, 00:08
    Pénzügyőr-Dunaferr 3-1 (2-1)
    Pasaréti út, 300 néző. Vezette: Mészáros (***) (Kaibás, Vajda).
    Pénzügyőr: Rózsa 7 -Major 6, Simon 7, Hegyi 6, Vainer 6 -Zséli 6, Tóth A. 6, Sebők 7 -Miczán 7, Bozsik 6, Selmeczi 6 Edző: Jaskó András
    Dunaferr: Bita 4 -Masinka 3, Halász 4, Ruppert 4, Lehota 4 -Ócsai 4, Freppán 5, Szauer Z. 5 -Torma 5, Szauer T. 4, Szendrei 4 Edző: Andriska Vilmos
    CSERE: Torma helyett Andriska (4) a szünetben. Lehota helyett Horváth Cs. (—) a 75., Bozsik helyett Tímár (—) a 77., Miczán helyett Lakatos (—) a 80. percben.
    GÓLSZERZŐ: Simon (10 méteres szabadrúgásból, ritkán látható csavart, éles, nagy lövéssel a bal felső sarokba) a 12 (1-0), Freppán (13 méteres éles, lapos lövése a jobb oldali kapufa mellett a hálóba) a 19. (1-1), Selmeczi (16 méteres nagy erejű szabadrúgásból a jobb felső sarokba) a 31, (2-1), Miczán (bal oldali akciót követően 12 méterről a háló jobb oldalába) a 73. percben (3-1).
    SÁRGA LAP: Szendrei a 42., Tóth A. az 57., Miczán a 61., Masinka a 79. percben.
    A Dunaferr csapata jött, játszott és ... nem győzött. Talán így lehetne röviden az ismert mondást módosítva summázni a mérkőzésen látottakat. Elöljáróban: mindkét csapat — a rekkenő hőség ellenére — példás küzdőszellemben harcolta végig a 90 percet. A hazaiak két szerencsés, jól eltalált szabadrúgásból szereztek előnyt az első játékrészben.
    Szünet után a vendégek komoly erőfeszítéseket tettek az egyenlítés érdekében, jól széthúzták a mezőnyt, sokat mozogtak, de a hazai kapu előtt elfogyott a tudományuk. És miközben támadgattak, a hazaiak újabb gólja már eldöntötte a találkozó sorsát. A játék összképe alapján az igen jól játszó pasaréti gárda még nagyobb különbséggel is győzhetett volna a végig becsületesen küzdő de a kapura igen kevés veszélyt jelentő dunaújvárosiak ellen.
    Jaskó András: — Szervezett, fegyelmezett játékkal vertük meg a mezőnyben nagyon ügyesen adogató fiatal dunaújvárosi csapatot, amely a jövő csapata.
    Andriska Vilmos: — Az igen lelkes, helyenként korszerű játékot nyújtó Pénzügyőr meglepte csapatomat. Mire fel tudtuk volna venni a versenyt, már késő volt.


    Forrás: Nemzeti Sport, 1992-08-30