magyarfutball.hu

Salgótarjáni BTC-Salgglas - Hajdúnánási FC 2 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.01.01, 10:45
    Szépségtapasz ...
    SBTC-Salgglas — Hajdúnánási FC 2-1 (0-0)
    Labdarúgó NB II., Keleti csoport
    Salgótarján, tóstrandi pálya, 400 néző. Vezette: Vida (3) (Zvolenszky, Tompos).
    SBTC-Salgglas: Hiesz (4) - Tresó (5), Sági (5), Kőházi (5), Homann (6) - Turányi (4), Oláh (6), Balázs (4), Stark (6) - Kisbali (5), Horváth Zs. (5). Edző: B. Kovács Zoltán.
    Hajdúnánási FC: Tóth P. (0) - Nagy Z. (5), Szűcs (5), Papp (5), Pipó (5) - Major (5), Kondora (4), Horváth J. (5), Rozsnyói (4) - Vass (4), Csiszár (4). Edző: Vígh Tibor.
    Csere: Tóth P. helyett Dormán (5) a 46., Balázs helyett Novák (4) az 54., Rozsnyói helyett Pacaj (-) a 62., Kisbali helyett Hunyás (-) a 82. percben.
    Gólszerzők: Horváth Zs. az 57., Kisbali a 69., Pacaj a 75. percben.
    Sárga lap: Szűcs a 70., Pipó a 73., Stark a 78. percben.
    57. perc: Novák végzett el 20 méterről szabadrúgást, a labda ide-oda pattogott a védők lábán, végül Horváth Zs. elé került, aki 3 méterről a jobb felső sarokba emelte a játékszert. 1 -0.
    69. perc: Stark remek labdájával Kisbali faképnél hagyta a védőket, majd 14 méterről, a kimozduló Dormán mellett elegánsan a háló közepébe továbbított. 2-0.
    75. perc: Horváth J. jobb oldali szöglete Hiesz kezéből kicsúszott, Pacaj ott-termett, 3 méterről a jobb sarokba küldte a labdát. 2-1.
    A mérkőzés előtt egyperces gyászszünetet tartottak a közelmúltban elhunyt Blaskovits (Budai) József, az SBTC egykori játékosa, majd elnöke tiszteletére,
    Jó, hogy a játékosok napszúrást nem kaptak. A pokoli hőségben meglehetősen lanyha ritmusban kezdtek a csapatok. A játék a két tizenhatos között csordogált, a kapusok akár elmehettek volna hűsölni a közeli strandra. Aztán ahogy teltek a percek, valamelyest megélénkült a küzdelem, melyben a hazaiak mutatkoztak valamivel aktívabbnak. A Hajdúnánás ellentámadásokkal kísérletezett.
    Szünet után rákapcsolt az SBTC-Salgglas. Egymás után szálltak a lövések a hajdúságiak kapujára. Oláh gyilkos erejű bombájának az 53. percben még útját állta a kapufa, de utána Horváth és Kisbali jóvoltából már kétszer is már csak a háló fogta meg a játékszert.
    Ekkor sürgősebb lett a dolog a vendégek számára is. Elénk iramú, változatos játékkal telt el a találkozó hajrája. A vendégek egy kapushiba után szépítettek, a házigazdák egy kicsit beszorultak, de az egyenlítésre már nem futotta a nánásiak erejéből. Az SBTC-Salgglas győzelme a látottak alapján teljesen megérdemelten született meg, de ez alighanem már csak a szebb búcsúhoz lesz elegendő.
    B. Kovács Zoltán: - Szépségtapasz ...
    Vígh Tibor: - Úgy nézett ki, mintha játékosaim közül többen már a strandról érkeztek volna a mérkőzésre.

    Forrás: Nógrád Megyei Hírlap, 1993-06-07