magyarfutball.hu

Bagi FC - Szarvasi Vasas Spartacus SE 0 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1992/1993, 25. forduló
attendance:
  1. Békés Megyei Hírlap: 500
  2. Nemzeti Sport: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.02.10, 17:27
    Győzelem csikócsapattal
    Bagi FC—Szarvasi Vasas 0—1 (0—1)
    NB II-es labdarúgó-mérkőzés, Bag, 500 néző. V.: Márta (Birincsik, Mészáros).
    Bagi FC: Erdélyi 6 — Ecker 5, Róza 6, Soós 5 — Mészáros 5, Szamosi 5, Korolovszky 4, Tamás 4 — Puskás R. 4, Anania 4, Szaszovszki 4. Edző: Vépi Péter.
    Szarvas: Hanyecz 7 — Holp 6, Gebri 6, Mihalache 6 — Zahorán 6, Pisont A. 5, Brakszatórisz 5, Zahorecz 5, Cziglédszky (-) — Trucka 6, Rácz 6. Edző: loan Patrascu.
    Csere: Cziglédszky h. Pisont R. (5) a 14., Puskás R. h. Tóth A. (5) az 56., Szamosi h. Fekete (-) a 75., Trucka h. Kondacs (-) a 82. percben.
    Gólszerző: Trucka a 25. percben.
    Sárga lap: Mihalache a 4., Rácz a 65., Ecker a 80. percben.
    Szögletarány: 8:5 (3:3) a Bag javára.
    A 3. percben Brakszatórisz jobbal lőtt a bagi kapura, de a portás könnyedén fogta a középre tartó lövést. A 15. percben Pisont A. megnyújtott szabadrúgásával Rácz tört kapura a 16-oson belül, kissé kisodródva ballal lőtt, de a labda elkerülte a bagi kaput.
    A 25. percben Zahorán jobblábas szabadrúgása a felső lécről vágódott Trucka elé, aki öt méterről a hálóba lőtt, 0—1.
    A 27. percben Szaszovszki távoli lövése foglalkoztatta Hanyecz kapust, aki vetődve védte a bal sarok felé tartó lövést. A
    34. percben Brakszatórisz a bagi térfél közepén jól vette észre, hogy Rácz kiugrásra készül, de
    .Erdélyi jó ütemű kifutással előzte meg a szarvasi csatárt. A 35. percben Tamás lefejelte a labdát Puskás elé, a középpályás ballábas erős lövését Hanyecz szögletre öklözte. A 37. percben Mészáros célozta meg a szarvasi kapu bal sarkát, Hanyecz most is jól mozdult a lövésre és ezúttal is szögletre mentett. A 39. percben Brakszatórisz beadását Trucka jó helyzetből lőtte, Erdélyi szép vetődéssel csípte el a labdát. A 44. percben Brakszatórisz lövése elakadt az ötösön álló Rózába.
    Szünet után a 66. percben Hanyecz remekül indult ki kapujából és ügyes mozdulattal szerezte meg Szamosi és Tamás elől a labdát. A 70. percben Tamás veszélyes lövése Hanyecz combjáról pattant szögletre. A 83. percben Rácz kiugrott a bagi védők közül, a frissen beállt Kondacs jó labdát kapott tőle a jobb szélen. A cserejátékos nagy vágta után jó helyzetben a vetődő Erdélyibe lőtt. A 86. percben Mészáros fejesét Hanyecz üggyel-bajjal kotorta ki a jobb sarok elől.
    „A csapatból hiányzik egy- pár meghatározó játékos. A helyükre saját nevelésű fiatalokat kell pályára küldeni. Ez hétről hétre megnehezíti helyzetünket és teljesítményünket is befolyásolja. Abban bízom, hogy a saját nevelésű fiatalok bizonyítani tudják tehetségüket” — foglalta össze a mérkőzés előtti a csapat helyzetét Ioan Patrascu. Egy-két megingás után egyre magabiztosabbá vált a szarvasi védelem. A rutinos Rácz és Brakszatórisz jól szedte össze a hátulról érkező labdákat. Néhány veszélyes támadás után Trucka megszerezte a vendégeknek a vezető gólt, s ezzel alaposan megváltozott a játék. A második félidő megújuló bagi rohamait is rendre jól állította meg a Vasas védelme. Az első félidőben mutatott bátor támadójátékból azonban már semmit sem lehetett látni. A nagyon fotnos két pontot fegyelmezett csapatjátékkal, okos védekezéssel és az első félidei ügyes támadójátékkal sikerült elhozni a Pest megyei csapat otthonából.
    Nyilatkozatok. Vépi Péter: — Ez a játék az NB III-ban is kevés.
    Ioan Patrascu: — Lendület és fegyelmezettség jellemezte játékunkat. Annak ellenére, hogy sok fiatal jutott szóhoz, a csapatom tudatosan játszott.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1993-05-17