magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Bajai FC 0 : 1 13:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1992/1993, 10. forduló
attendance:
  1. Nemzeti Sport: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.02.01, 11:25
    Kilencemberes, káprázatos bajai siker
    DEBRECENI VSC—BAJAI FC 0—1 (0—0)
    Debrecen, 1000 néző. Vezette: Zvolenszki (Márta, Birincsik).
    DVSC: Mező — Földvári, Nagy L., Pető, Dombi, Sándor T. (Madar a szünetben), Sándor Cs. (Georgijev a 64. percben), Tulba, Nagy Cs., Váczi, Margineán. Edző: Ebedli Ferenc.
    Baja: Szabó — Kovács B., Bogdán, Kiss, Szűcs, László, Faddi, Kovács I. (Gombás a 86. percben), Ádám (Kuhlevszkij az 53. percben), Koch, Horváth Á. Edző: Rónai Sándor.
    Sárga lap: Pető a 23., Váczi a 26. percben.
    Piros lap: Szűcs a 28., Koch a 31. percben.
    28. perc: A jobb oldalon elfutó Sándor T. már túljutott Szűcsön, amikor a bajai játékos utánarúgott, ezért a játékvezető kiállította.
    31. perc: Ezúttal Koch „kopírozta” le csapattársa produkcióját, ő is mehetett zuhanyozni.
    62. perc: Horváth Á. szögletét Kuhlevszkij a jobb oldali kapufára lőtte. A visszapattanó labdát Kovács I. Mező mellett a kapu közepébe fejelte, 0—1.
    A mérkőzésre a borús idő ellenére is kilátogató debreceni nézők győzelmet vártak volna csapatuktól, hiszen a vendégegyüttes nem tartozik a csoport élbolyához. Ennek ellenére a 9. percben a bajaiak veszélyeztettek, de Horváth Á. a jobb kapufa mellé küldte a labdát. A másik oldalon Margineán két alkalommal sem találta el 3 méterről a kaput.
    A gyámoltalanul játszó hazaiaknak Zvolenszki játékvezető is nyújtott némi segédletet, amikor kicsit elhamarkodottan kiállította Szűcsöt. Az emberelőny hátrányt jelentett a DVSC számára, mert az elszántan küzdő és védekező bajaiakkal szemben kevésnek bizonyult a hazaiak gyatra játszadozása.
    A második félidő első negyedórájában megszerzett váratlan vendéggól után megpróbálták csipkedni magukat a debreceniek, de elképzelés nélkül, átlátszó megoldásokkal kísérleteztek, amit különösebb erőfeszítés nélkül vert vissza a bajai védelem. Néhány szép lövést a debreceni játékosok is küldtek kapura, de Szabó László négy alkalommal is óriási bravúrral védett. Ezek után nem meglepő, hogy a pályáról levonuló bajaiakat vastapssal, míg a hazaiakat füttykoncerttel búcsúztatta a kiábrándult publikum. Ha valaha messzire tűnt a Debrecennek az élvonalba jutás, hát akkor most „fényévnyire” került, a mutatott játékból legalábbis ez következtethető.
    Kitűnt: Váczi, ill. Szabó, Kovács

    Forrás: Petőfi Népe, 1992-10-19