magyarfutball.hu

Tiszavasvári Alkaloida SE - Kiskőrösi Petőfi LC 5 : 1 14:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.13, 21:05
    Megbotlott a vasvári akadályban az éllovas
    TISZAVASVÁRI ALKALOIDA —KISKŐRÖS 5—1 (1—0)
    Tiszavasvári, 1500 néző. Vezette: Birincsik (Márta, Zvolenszky).
    Alkaloida SE: Szenderák — Sinka, Széki, Riskó, Zubanics, (Szurkos a 78. percben), Havelant, Kurilco, Fecsku, Bohács (Paulik a 82. percben), Szkunc, Pitács. Edző: Kiss Miklós.
    Kiskőrös: Kvasznyikov — Márics, (Agócs a 60. percben), Makrinckij, Linnyikov, Kincses, Beregszászi, Kecsmarik, Pecznyik, Szűcs, Bischof, Kanál. Edző: Hímer István.
    Sárga lap: Kincses a 49., Széki a 65., Pecznyik a 70. percben.
    Igen nagy iramban kezdtek a csapatok, ennek eredményeként fejessel veszélyeztették mind a két oldalról a kapukat. A vendégek igyekeztek széttördelni a játékot, igen sokat szabálytalankodtak. Az első negyedóra végén megszerezték a vezetést az addig is többet támadó hazaiak, Bohács remek cselekkel ment el a bal oldalon és éles helyezett lövéssel szép gólt szerzett, 1—0.
    A vasvári csapat ezután még nagyobb iramot diktált, de a kiskőrösiek is kitűnően játszottak, így az első félidő igen magas színvonalú játékot hozott. A második félidő vendéghelyzettel kezdődött, de Szenderák bravúrosan védett. Támadott a Kiskőrös és bánhatta, egy ellentámadás végén Fecsku ívelt fejesét a vendégek kapusa bevédte, 2—0.
    A hazaiak lendületben maradtak és újabb gólt szereztek Pitács révén, aki Kurilcó mintaszerű beadását fejelte a léc alá, 3—0.
    Kitámadott a Kiskőrös és Szűcs révén fejesgóllal szépített, 3—1.
    Jött az újabb hazai gól, a kinyílt vendégvédők közül újra Pitács lépett ki és okosan átívelte a labdát a kifutó kapus fölött, aki csak beleérni tudott, és az onnan a bal sarokba pattant, 4—1.
    A mérkőzés hátralévő részében a mindent egy lapra feltévő Kiskőrös erőteljesen támadott, voltak kecsegtető gólszerzési lehetőségeik, de azokat Szenderák, a hazaiak kapusa meghiúsította, vagy a vendég támadók elügyetlenkedték. A hazaiak minden ellentámadásában benne volt a gólveszély, hisz Szkunc két alkalommal is egyedül vezette a kapura a labdát, majd jött a kiskőrösiek részére a kegyelemdöfés, Szkunc mintaszerűen ment el a bal szélen, beadását a csereként beállt Szurkos magasan felugorva a bal felső sarokba fejelte, 5—1.
    Igen jó mérkőzésen a Kiskőrös bizonyította, hogy nem véletlenül állt a táblázat élén, de a hazaiak gólratörőbb játékukkal megérdemelten nyerték meg a rangadónak is beillő mérkőzést.
    Kiss Miklós: — Nagyon örülök a győzelemnek, hiszen ragyogó ké- pfességű csapatot sikerült legyőznünk. Remélem, a játékosaimat nem vakítja el a jelenlegi siker és ezen az úton haladnak tovább.
    Himer István: — Gyermeteg hibákat követtünk el 3-0-ig, ezt követően már azt játszotta a csapat, amit kértem és gyenge helyzetkihasználásunk miatt nem lett szorosabb az eredmény.

    Forrás: Petőfi Népe, 1992-10-12