magyarfutball.hu

Bagi FC - Szeged SC 0 : 3 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1991/1992, 27. forduló
attendance:
  1. Nemzeti Sport: 2.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 13:19
    Hol jártak a bagiak?
    Szegedi darálóban
    BAG —SZEGED 0-3 (0-0)
    Bag, 2000 néző. V .: Márta.
    Bag : Lippai — Kincses, Kovács Tamás, Cseke, Metzger — Nagy Péter, Mészáros, Huszárik (Mayer) — Győri, Mundi, Tímár (Gerendai).
    Szeged: Nagy Zsolt — Wágner, Bogdán, Takács József— Puskás, Kiss, Michalache, Takó, Kovács Tibor —Takács Zoltán, Vancea.
    Gól: Takács Zoltán (53, p .), Kiss (82. p.), Vancea (87. p.).
    Sárga lap: Metzger (59. p.).
    Az első félidőben a Bag mezőnyfölényben futballozott, helyzetek sokaságát hagyta ki, de értékesítenie egyet sem sikerült. A fordulás után változott a játék képe, a szegediek ragadták magukhoz a kezdeményezést és az 53. percben Takács Zoltán 28 méterről elengedett, bal felső sarokba lőtt bombagóljával a vezetést is megszerezték.
    A 73. percben hatalmas tüzijátékot rendeztek a bagi támadók, többen is rálőtték gyors egymásutánban a labdát, ám az önfeláldozó szegedi védők minden alkalommal belevetődtek. A 82. percben növelte előnyét a vendégcsapat, Vancea ugratta ki Kisst, aki a kivetődő Lippai mellett a kapu bal oldalába perdített (0-2).
    A 87. percben újabb gólt szereztek a szegediek: a bagi Kovács Tamás a 16-oson kívül játszadozott a labdával, ám az elpattant tőle éppen Vancea elé, aki az ajándék labdával kapura húzott, és a kiinduló Lippai mellett a háló közepébe bombázott (0-3).
    A második félidő alapján a vendégek még ilyen arányban is rászolgáltak a győzelemre. A lefújást követően néhány bagi "szurkoló" kivetkőzött sportemberi mivoltából, és ócsárolni kezdte a csapatot, valamint az edzőt és a vezetőket. Ehelyett talán a meccsen kellett volna buzdítaniuk a kedvenceiket, akkor esetleg nekik is jobban ment volna a játék.
    Both József: Sajnos játékosaim a biztos bennmaradás tudatában, és a jövő bizonytalansága miatt gondolatban másutt jártak.
    Szalai István: Kitűnő játékvezetés mellett nagyon fontos győzelmet arattunk, melyet "szeretett" elnökünknek ajándékozunk.
    Jó: Mundi, illetve Vancea, Nagy Zsolt, Takács Zoltán

    Forrás: Pest Megyei Hírlap, 1992-05-25