magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Hatvani KVSC-Deko 2 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1991/1992, 27. forduló
attendance:
  1. Nemzeti Sport: 300
  2. Heves Megyei Hírlap: 3.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.26, 16:40
    DVSC-Hatvan 2-0 (2-0)
    Debrecen, 3000 néző, V: Lója.
    DVSC: Mező — Kiss, Földvári, Balogh — Veress, Sándor Cs., Nagy Cs., Szilágyi M. — Sándor T., Tulba, Tóth Gy. Edző: Ebedli Ferenc.
    Hatvan: Sipeki — Hegedűs, Krasnyánszky, Károly, Szabados — Baranyi, Gömöri, Tuifel, Hutter — Mózner, Martinenko. Edző: Tóth Dénes.
    Csere. Gömöri helyett Nyikos a 75., Mező helyett Horváth B. a
    80., Veress helyett Váczi Z. a 80., Mózner helyett Tóth F. a 81. percben.
    Gólszerzők: Sándor T. a 16., Tulba (11-esből) a 21. percben.
    Sárga lap: Tulba a 34., Sándor Cs. a 64. percben.
    16. perc: Tóth szerzett labdát a vendégek 16-osán belül, visszagurította Tulbának, akinek lövése leperdült, éppen Sándor T. elé, és ő hét méterről helyezett az üres kapuba (1-0).
    21. perc: Tóth tört be a 16- oson belülre, Szabados mellett már elhúzott, amikor Károlyi buktatta. A megítélt büntetőt Tulba az elfekvő Sipeki fölött ejtette a háló közepebe (2-0).
    Elég furcsa előjelekkel kezdődött a találkozó, hiszen alig néhány perccel a labda útjára indulását megelőzően jó, ha 100-an lézengtek a DVSC-pályán.
    Mindez nem befolyásolta a hazai csapatot abban, hogy rögtön a találkozó elején kezdeményezően lépjen fel, és fölényét már az első negyedóra végén gólra váltsa. Ekkor még élvezetes, jó iramú volt a találkozó, ráadásul a DVSC egy jogosan megítélt büntetőből tovább is növelte előnyét. Tulba 11-ese láttán sokaknak az egykori EB-döntőben mutatott Panenka-alakítás jutott az eszébe, akárhogyan is, klasszisteljesítmény volt. Előnye birtokában a Löki kissé „ráült” az eredményre, és a vendégek nem sok hajlandóságot mutattak, hogy ebben megzavarják.
    A második játékrész elején Sándor bődületes erejű felső kapufája, majd válaszként Tuifel hasonló alakítása még újabb csatát ígért, ám a szórványos lövöldözésén kívül kevés harci szellemről tettek tanúbizonyságot a két csapat játékosai. A debreceniek helyenként szépen játszva, biztosan őrizték előnyüket, míg a vendégek csak a hajrában próbáltak valamit szépíteni teljesítményükön — sikertelenül.
    Jók: Kiss L., Balogh, Nagy Cs., Szilágyi M., Tulba, Tóth Gy., illetve Krasnyánszki, Baranyi, Hutter.
    Ebedli Ferenc: Megérdemelt győzelem.
    Tóth Dénes: Ez a csapat nem az a csapat, ez a játék nem az a játék, amiről álmodom.

    Forrás: Heves Megyei Hírlap, 1992-05-25