magyarfutball.hu

UTE - MTK 0 : 1 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2016.12.11, 07:37
    MTK—UTE. 1:0. Múlt szezonban 6:1.

    A MTK. legutóbbi nagy gólarányu győzelmei után ugyancsak nagy meg lepetés az UTE.-el szemben elért kis gólarány, mely éppúgy az UTE. nagy javulását, mint a MTK. csatársorának gyengeségét bizonyítja. Hoffer és Sebestyén helyén tartalékok játszottak, akik közül azonban Halász egészen jól megállta a helyét. Az UTE.-ben Kazár, a kapus végzett pompás munkát. Az eredményben neki oroszlánrésze van, mig az UTE. csatársorát a balszerencse is üldözte. Az I. félidőben az UTE. egyenrangúnak mutatkozik a MTK.-val, azonban több kitűnő alkalmat elszalaszt a MTK. kapu előtt, melyet elég könnyelműen védenek. A II-ik félidőben a MTK teljes fölénybe jut s a 15-ik percben Halász lefut és beadja a labdát, melyet Ellinger belő. Tovább is ostromolja a MTK. az UTE. kapuját, de az UTE. teljes csapattal véd s igy a MTK. nagyobb gólarányu győzelmét megakadályozza. Biró: Szász Hugó (33FC.) volt.


    Nemzeti Sport, 1907. április 28.
     
  2. avatar: heimo
    2016.12.11, 07:28
    A MTK— Újpesti TE bajnoki mérkőzés, eredményes győzelmet jelentő goalját, a kékfehérek erős küzdelem s szép összjáték révén tudták megszerezni.

    MTK—UTE 1:0.

    A népszigeti pályán folyt le a mérkőzés. A MTK tartalékokkal állott ki s igy az UTE váratlan jó szereplésének nem sok jelentőséget lehet tulajdonitani. A mérkőzés különben elég változatos és fair volt. A győztes goalt Károly rúgta. Félidő: 0:0. Biró Szüsz Hugó volt.

    Csapat felállítás :
    MTK : Holics — Nagy, Csüdör — Biró, Koltay, Szűcs — Fischer, Károly, Kertész, Ellinger, Holub.
    UTE : Kazár — Wranák, Rozmán — Malik, Herskovits, Kardos — Ludwig, Novák, Csorba, Almássy, Surmik.

    MTK II—UTE II. 10:1.


    Sport-Világ, 1907. április 28.
     
  3. avatar: heimo
    2016.12.11, 07:21 (szerk.: 2016.12.11, 07:21)
    Az első osztályú bajnokságért folyó küzdelmek közül a Magyar Testgyakorlók Köre—Ujpesti Torna Egyesület matche érdemel említést. A múltban a M. T. K.-nak mindig erős küzdelme volt az U. T. K. csapatával s csak a legutolsó időkben sikerült az újpestieket nagyobb goalaránynyal verni. A M. T. K. jelenleg tényleg jobb formában van s győzelme is előrelátható s csak annyiban, van hátrányban az U. T. K.-val szemben, hogy ez utóbbi a saját pályáján játszik. A match az újpesti népszigeti pályán kerül döntésre s délután 1/2 5 órakor kezdődik. Elözöleg 1/2 2 órakor a II. csapatok játszanak.


    Pesti Napló, 1907. április 21.


    M. T. K. I. — U. T. K. 1:0.

    Nagy meglepetés. A M. T. K. fölényes játékát és győzelmét várták. Az Újpesti Torna Egyesület reorganizált csapata meglepően jól és szépen játszott s volt idő, mikor perceken át kapujához szorította a Testgyakorlókat. A győzelmet jelentő goalt a M. T. K. a II-ik félidőben szerezte a jobbszélsö és jobbösszekötő ügyes játéka révén. A játék lefolyása elég fair volt. M. T. K. Hoffer és Weisz, U. T. E. Herskovits nélkül játszott. Biró: Szüsz Hugó (33 F. K.) volt. A matchet a népszigeti pályán tartották.

    M. T. K. II. — U. T. E. II. 10:1.


    Pesti Napló, 1907. április 23.
     
  4. avatar: heimo
    2016.12.11, 07:13
    A Magyar Testgyakorlók Köre bajnoki mérkőzést tartott a népszigeten az Újpesti Torna-Egyesület-tel. Eredmény 1:0 a Magyar Testgyakorlók Köre javára. A II. csapatok mérkőzését a M. T. K. nyerte meg 10:1 arányban.


    Budapesti Hírlap, 1907. április 23.
     
  5. avatar: heimo
    2016.12.11, 07:06
    Bajnoki mérkőzés.

    A Magyar Testgyakorlók Köre vasárnap d. u. 4 órakor tartja ötödik bajnoki mérkőzését az Újpesti Torna Egylet újjászervezett csapata ellen, az újpesti népszigeti pályán, melyet megelőz a szövetségi díjért küzdő veretlen második csapata az U. T. E. második csapatával való match. Mindkét mérkőzés trainingjegygyel megtekinthető.


    Pesti Hírlap, 1907. április 21.


    Magyar Testgyakorlók Köre — Újpesti Torna Egylet 1:0.

    Gyenge eredménye az a M. T. K.-nak, mikor a most rossz formában levő U. T. E.-et csak 1 goal különbséggel tudja leverni.
    A goal a II. félidőben esett, biró : Szüsz Hugó volt


    Pesti Hírlap, 1907. április 23.