magyarfutball.hu

Sabaria-Tipo SE - Dorogi Bányász SC 0 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.09.25, 18:54 (szerk.: 2017.09.25, 19:30)
    Sabaria-Tipo SE - Dorogi Bányász SC 0-1 (0-0)
    Szombathely, 700 néző, vezette: László
    Dorog: Belányi — Schuttovics, Horváth, Borsos — Kilián, Szépvölgyi, Tóth, Szenczi, Szedlacsek — Ignácz, Orosz. Edző: Reszeli-Soós István

    Mint utóbb kiderült, szombaton délután a dorogiak meglehetősen sok gondot jelentettek vendéglátóiknak. Ugyan a fergeteges kezdés az első félidő közepére alábbhagyott, és inkább a mezőnyben erőltették a játékot a csapatok. A dorogiak jól védekeztek, jobban futballoztak, m int a szombathelyiek. A szünet utáni negyedik percben ennek meglett az eredménye, hiszen Ignácz átadása után Orosz 12 méterről lőtt gólt.
    Reszeli-Soós István (a Dorog vezetőedzője) a mérkőzés után: — Örülök a győzelemnek, játékunkban hetek óta benne van a mai teljesítmény.
    A dorogiak hétvégi idegenbeli győzelme rendkívül értékes, noha a végelszámoláskor a csapat az 5. 6. helynél jobb helyen már nemigen végezhet. Ez a siker lendületet adhat az együttesnek a szerdai Magyar Kupa-meccsen, amikor is az I. osztályú, és a harmadik helyen álló Vác otthonába látogat. A mérkőzésről készült videofelvételt a szurkolók hétfőn délután 16 órakor Dorogon, a Fekete Gyémánt étteremben megtekinthetik.

    Forrás: 24 óra, 1991-05-06