magyarfutball.hu

Komlói Bányász SK - Ajkai Hungalu SK 2 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.01.05, 22:53
    Komlói Bányász -Ajkai Hungalu 2-1 (0-0)
    Komló, 200 néző. V.: Sóthy.
    Komló: Tábit - Lajos, Miklós, Tigyi, Andreidesz — Katona, Szatmári (Nagy A., az 58. percben), Hohmann, Dömény, (Kiszely, a 46. percben) - Pálcsa, Stemler. Edző: Kresz László.
    Hungalu: Szalóki - Pál, Puskás, Horváth, Rénes - Domján, Nagy J., Belényesi (Nagy B., a 68. percben), Görög — Kovács III. (Piri, a 75. percben), Baranyai. Edző: Dalnoki László.
    Az első fél órában 10 percenként akadt esemény. A tizedikben Görög lövése pattant szögletre a komlói védőkről, a huszadikban Stemler próbálta kilőni a jobb alsó sarkot, de 20 centivel elszámolta magát, míg a harmincadikban az előretörő Pál 12 méteres bombáját öklözte a mezőnybe Tábit. A következő negyedórában már többször akadt munkájuk a kapusoknak, igazi gólhelyzet azonban ekkor sem akadt. Rengeteg volt a szabálytalanság félpercenként szólt Sóthy játékvezető sípja. A komlóiak gyenge csatárjátékát látva, Kresz László edző a szünetben cserélt. A pályára lépő Kiszely rögtön gólt ígérő beadást küldött jobbról középre, de Pálcsa az ötösön egyedül állva, a kapu mellé fejelt, öt perc múlva Stemler 16 méteres lövése kipattant Szalókiról, de mielőtt Pálcsa odaért volna, megszerezte a labdát az ajkai kapus. Többet veszélyeztetett a Komló és a 65. percben egy óriási góllal vezetést szerzett. Pálcsa szögletét kirúgták a védők és Lajos 28 méterről estében elképesztően nagy lövést küldött a bal felső sarokba. (1-0). A következő támadás újabb hazai gólt hozott. Nagy A. húzott el a jobb oldalon, félmagasan a középre adott és a pontosan érkező Kiszely 6 méterről, kapásból a jobb sarokba továbbított. (2-0). A vendégek nem adták fel, Nagy Z. került abszolút gólhelyzetbe, de rosszul célzott, majd Domján már Tábiton is túljutott, ám kisodródva az oldalhálóba lőtt. A 84. percben sikerült a szépítés, Nagy Z. beadásába Andreidesz belelépett és a hátvéd lábáról perdült az elmozduló Tábit mellett a hálóba a labda. (2-1).
    Lagymatag első félidő után, a másodikra három csatáros játékrendre tért át a Komló és ez eredményt hozott. Gyors egymásutánban teremtettek két helyzetet, ekkor még eredmény nélkül, de Lajos bombagólja után, a következő perben már szép támadás végén növelték előnyüket. Az ajkaink két kihagyott lehetőséggel válaszoltak, s ha Andreidesz nem segít, aligha rúgnak gólt. Jók: Lajos, Miklós, Kiszely, ill. Pál, Nagy J.
    Kresz László: - Végre egy kis öröm az életemben.
    Dalnoki László: - Legalább négy-öt játékos gyalázatosan játszott. Teljesítményük és hozzáállásuk a megyei bajnokság szintjét sem éri el.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1991-06-03