magyarfutball.hu

Kecskeméti TE - Kecskeméti SC 0 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 08:55
    Nem lila, nem kék, szürke a kecskeméti foci színe..
    KECSKEMÉTI TE — KECSKEMÉTI SC 0—0
    Kecskemét, KTE-pálya, 2000 néző. Vezette: Csábi (Szekeres, Veress).
    KTE: Molnár — Lipők, Pataki (Fütyü az 53. percben), Forgó, Nagy L. (Bálint T. a 80. percben), Újfalusi, Baluta, Boronkay, Torbavecz, Horváth, Berki. Edző: Dr. Dezsőfi Ferenc.
    KSC: Nagy Zs. — Gál, Bukó, Babis, Kovács, Pauk (Kiss P. a 86. percben), Safranyik, Balla (Tóth F. a 84. percben), Török, Tóth Cs. Kiss F. Edző: Pataky Tamás.
    Sárga lap: Nagy L. a 10., Kovács T. az 51. percben.
    3. perc: Safranyik indította a balösszekötő helyén induló Tóth Csabát. A kék-fehérek középcsatára előtt összezártak a lila-fehér védők, a labda pedig a tizenhatos vonalán érkező Török elé pattant. A KSC labdarúgója egy igazítás után jobbal a jobb kapufát találta telibe.
    12. perc: Kovács röviden adott haza, Újfalusi megszerezte a labdát, megpróbálta elhúzni a kifutó Nagy Zs. mellett, ám a kapuvédő lábbal mentett.
    14. perc: Balia a kezdőkörből indult, kicselezett vagy négy KTE-s játékost, a tizenegyes pontról lőtt — Molnár bravúrral védett.
    17. perc: Safranyik jó labdát adott a jobbösszekötő helyén érkező Kiss Ferencnek, aki mellel levette, egy csel után ballal lőtt, ám a labda az egyik védőről szögletre pattant.
    25. perc: Tóth Csabát fellökték a 16- os vonalánál. A szabadrúgást Bukó végezte el. Lövése nyomán a labda a fölső léc fölött hagyta el a játékteret.
    57. perc: Berki kapott jó labdát a tizenhatos bal oldalánál, ám a kapu mellé lőtt.
    54. perc: Pauk jobb oldali szabadrúgására Balla ugrott a legmagasabbra, fejesét védte Molnár.
    70. perc: Élénkebb lett a játék. Előbb a Pauk szöktetésével megugró Törököt szerelték a KTE védői jó helyzetben, majd az ellenkező oldalon Berki ragadt lesen egy ígéretes akciónál.
    73. perc: Berki jó labdát adott Horváthnak, ő egyből Bálinthoz passzolt, aki tíz méterről magasan a kapu fölé lőtt.
    78. perc: Safranyik átadása után Török került jó helyzetbe, de az oldalhálót találta el.
    A kecskeméti hívek nagy érdeklődéssel várták, hogy milyen lesz a városi foci tavaszi színe: lila vagy kék? Az esőre hajló időjárás bizonyára többeket távol tartott a pályától, utólag azt lehet mondani, ők voltak a szerencsések. Az első félidőben a KSC támadott többet és veszélyesebben. Lendületesebbek voltak a kék-fehérek, gyakorta kerültek jó helyzetbe csatáraik. Ám mind a két csapat játékára jellemző volt a sok-sok hiba, technikai baki.
    A fordulás után huszonöt percen át lapos volt a játék. Ekkor azonban a KTE jóvoltából élénkebb lett a küzdelem. A lilák a kapujuk elé szegezték a kékeket és negyedórás ostromot indítottak Nagy Zsolt vára ellen. A KSC védelme ellenállt, s Török révén az ellenkező oldalon alakult ki nagy helyzet. Ám a többivel együtt ez is kimaradt, így aztán nem volt kérdéses milyen a kecskeméti foci tavaszi színe: se nem lila, se nem kék. Inkább szürke...
    Kitűnt: Molnár, Torbavecz, Horváth, illetve Tóth Cs., Safranyik, Gál, Bukó.
    Dr. Dezsőfi Ferenc: A játék és a helyzetek alapján igazságos döntetlen született.
    Pataky Tamás: A helyzetek és a mérkőzés nagy részében mutatott játék alapján egygólos győzelmet érdemeltünk volna.

    Forrás: Petőfi Népe, 1991-04-29