magyarfutball.hu

Kecskeméti SC - Metripond SE 0 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.25, 22:50
    Hamisan muzsikált a karmester nélküli zenekar
    KECSKEMÉTI SC—METRIPOND 0—1 (0—0)
    Kecskemét, 400 néző. Vezette: László Gy. (Ring, Lőrincz).
    KSC: Nagy Zs. — Fekete, Bukó, Safra- nyik. Kovács, Kiss P. (Hofmeister az 52. percben), Kiss F. (Tóth F. a 17. percben). Bállá, Pauk. Balogh, Török. Edző: Pataky Tamás.
    Metripond: Tóth — Talmácsi, Márta, Molnár, Kovács, Bódi (Verók a 64. percben), Csáki, Tasi, Oltványi (Vass az 55. percben), Földvári, Brindas. Edző: Lukács József.
    Sárga lap: Safranyik a 40., Tasi a 75. percben.
    17. perc: Jobb oldali beadást követően Pauk az oldalhálóba fejelt, de úgy, hogy közben az egyik vásárhelyi védő is „besegített”, így szöglet lett a dologból.
    20. perc: A mérkőzés első lövése: a jobb oldalról befelé cselező Török alig lőtt a kapu mellé.
    30. perc: Talmácsi Jelentette Törököt, a játék vezet ö 'nagyvonalüan éltékiníett á szigorúbb büntetéstől...
    33. perc: Török erőszakosan labdát szerzett a vásárhelyi tizenhatoson belül, betört az ötösre, jól adott be, de Talmácsi kétségbeesetten kivágta a labdát.
    50. perc: Földvári az ötösről fejelhetett, alig a léc fölé.
    60. perc: Jobb oldali, kellemetlenül pattogó beadás megzavarta Hofmeistert, s a válla mellett a kezével is besegített a támadás hárításakor. A máskor nagyvonalú játékvezető ezúttal „éles szeműnek” bizonyult, azonnal megítélte a büntetőt, amelyet Tasi a kapu bal oldalába lőtt. 0—1.
    78. perc: Pauk bal oldali beadása után a labda Balogh elé került, aki 18 méterről lőtt. A lövést a kapufa „hárította", a visszapattanó labda a vetődő Tóthról szögletre pattant.
    80. perc: Bukó 18 méteres szabadrúgása megpattant az egyik sorfalban álló vásárhelyi védőn, de Tóthot nem tudta becsapni a ravaszul csavarodó labda, a helyén volt és védett.
    83. perc: Pauk elfutott a bal oldalon, pontosan adott be, Balla egy igazítás után lőtt, a vendégek portása ezúttal is védett.
    88. perc: Török két parádés csellel elfutott a bal szélen, jól adott középre, ahol Balogh nyolc méterről gyengén a kapu mellé fejelt.
    A mérkőzés képét döntően befolyásolta Kiss Ferenc korai kiválása, hiszen a kecskeméti csapatkapitány a 17. percben sérülés miatt elhagyta a pályát. Ezután karmester nélkül maradt a hazai „zenekar”, s a vezéráldozatot követően meglehetősen hamiskásan muzsikált a kék-fehérek együttese. A szünet után a Vásárhely negyedórára átvette az irányítást, s a megítélt büntető vette csak elejét a vendégek támadókedvének. A folytatás egyértelműen a kék-fehéreké volt, de a jobbnál jobb helyzetek kihagyását követően a nézők mind többet emlegették azt a „bundabélésű” ruhaneműt, ami bizony a kettes pálya lelátóján is elkelt volna a májusi télben..
    Kitűnt: A hazaiak közül senki, illetve Tóth, Földvári, Tasi.
    Pataky Tamás: Fiatal csapatom tudásából ennyire futotta!
    Lukács József: Az egész csapat kitett magáért. Hirtelenjében nem is tudok mit mondani, annyira örülök a két pontnak!

    Forrás: Petőfi Népe, 1991-05-20