magyarfutball.hu

Mohácsi FC - Budafoki MTE-Törley 2 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1989/1990, 29. forduló
attendance:
  1. Nemzeti Sport: 1.000
  2. Új Dunántúli Napló: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.02.12, 11:43
    Mohács-BMTE-Törley 2-1 (0-1)
    Mohács, 1000 néző. V.:Vukmann.
    Mohács: Antal — Újvári (Kovács L., a szünetben), Kófiás, Katona, Reit — Becker, Laczkovics, Gilitsch - Ratting, Hrotkó, Martina. Edző: Bőzsöny János.
    BMTE-Törley: Lippai — Takó, Martin, Bátyi, Bélik — Bősze, Rottenbiller, Csikós, Beringer — Jankov (Vincze, a 84. percben), Báder. Edző: Sárközi Lőrinc.
    41. perc: Csikós futott el a bal szélen, középre ívelt, és a bámészkodó védők között Báder előrevetődve. csukafejessel bevette Antal kapáját (0-1).
    74. perc: Kapu előtti kavarodás után Martina lövése lepattant a védőkről Hrotkó elé, ő predig 4 lépésről a hálóba pofozta a labdát (1-1).
    88. perc: Katona fejelt le egy beadást a 16-oson belül Hrotkó elé, a csatár közeli lövése előbb még kipattant Lippairól, de duplázása a jobb alsó sarokban kötött ki (2-1).
    Nem úgy indult a mérkőzés, mintha a mohácsiak utolsó hazai mérkőzésükön kedveskedni akarnának szurkolóiknak. 25 perc kellett ahhoz, hogy egyáltalán eljussanak a budafoki 16-osig, de abban sem volt sok köszönet. Igaz, az első játékrészben két lehetőséget sikerült kialakítaniuk, ezzel szemben viszont a vendégeknek 5 helyzetre és egy gólra is futotta erejükből.
    A második félidőben ismét 20 percet kellett várni arra, hogy a mohácsiak magukhoz térjenek. Ettől kezdve viszont egyre-másra dolgozták ki helyzeteiket, s egyenlítő góljuk után — akarásuknak köszönhetően - végül a győzelmet is sikerült megszerezniük. A játék képe alapján a döntetlen reálisabb lett volna, ennek ellenére a mohácsiak, mivel jobban akarták a győzelmet, fogjuk rá: megérdemelten nyertek.
    Jók: Kófiás, Hrotkó, illetve Lippai, Báder.
    BŐZSONY IÁNOS: - Nem játszottunk jól, de nyertünk, s most ez volt a fontos.
    SÁRKÖZI LŐRINC: - Két ellentétes félidőt láthattunk. A helyzetek alapján a döntetlent megérdemeltük volna. Az első félidőben mi, a másodikban pedig Mohács játszott jobban.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1990-05-28