magyarfutball.hu

Oroszlányi Bányász SK - Tapolcai Bauxitbányász SE 2 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2020.04.02, 00:30
    Oroszlány—Tapolca 2-1 (1-0)
    Oroszlány, 1500 néző. V: Bay (Kiss G., Horváth O.).
    Oroszlány: Tőkés — Miksi, Kláris, Verő, Filep — Barabás, Zsidó, Simon T., Kiszi —Tamás, Szendrei. Edző: Tornyi Barnabás.
    Tapolca: Horváth E. — Kónya, Tihanyi, Wágner, Bencze — Frigyik, Bognár, Koronczi, Andriska — Horváth II L., Kovács T. Edző: Papp István.
    Cseré: Kónya helyett Albrecht az 5., Tamás helyett Hegedűs a 68., Frigyik helyett Kovács T. a 77., Barabás helyett Kishonti a 85. percben.
    Gólszerző: Verő (közeli fejes) a 22., Bognár (5 méteres lövés) az 52., Zsidó (közeli fejes) a 84. percben.
    Sárga lap: Kovács T. a 2., Andriska a 84. percben.
    A Tapolca kezdte a játékot, többet támadott, mintha otthon lenne. Aztán az Oroszlány fokozatosan átvette a játék irányítását, nagy fölénybe került, a labda állandóan Horváth kapuja előtt pattogott. A hazaiak ebben a játékrészben több helyzetet dolgoztak ki, de ebből csak egyet sikerült értékesíteniük. A vendégek apró szabálytalanságokkal igyekeztek megakadályozni a meg-megújuló oroszlányi rohamokat. A második félidőt gyors tapolcai gól vezette be. Utána szinte felbillent a pálya, óriási nyomás nehezedéit a Bauxitbányász kapujára. A hazaiaknak sok helyzete kimaradt, vagy éppen Horváth védett. A három bajnoki pont megérdemelten maradt Oroszlányban.
    Jó: Barabás, Filep. Szendrei. Zsidó. Simon T., ill. Horváth E.. Bencze, Bognár.
    A MÉRKŐZÉS KÉRDÉSE: az volt, hogy a jó formában levő Oroszlány hány gólt képes lőni a kiesés ellen küzdő vendégeknek. Nos, mint később kiderült, ezen a délutánon nem sikerült a „gólgyártás”. Nehezen született meg a hazai győzelem.
    Tornyi Barnabás: — Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Nem vagyok büszke magamra, de a szünetben megjósoltam, hogy ennyi energiabefektetéssel idegileg fog elfárasztani bennünket ez a találkozó. Bekövetkezett.
    Papp István: — önmagunkat vertük meg megint, az utolsó percekben kapott góllal.


    Forrás: Nemzeti (nép)Sport, 1990-04-30