magyarfutball.hu

Szarvasi Vasas Spartacus SE - Nyíregyházi VSSC 1 : 0 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.09, 11:26
    Szarvasi Vasas-Nyíregyháza 1-0 (0-0)
    NB Il-es labdarúgó-mérkőzés, Szarvas, 800 néző V.: Marosvári (Aczél, Németh V.).
    Szarvas: Hanyecz — Fekete, Gebri, Holp, Szemere — Bakai, Nagy M., Aranyos — Supka, Major, Sebők. Edző: Pallagi Róbert.
    Nyíregyháza: Lipták — Boda, Szikszai, Kertész J„ Drobni — Csehi, Bellus, Kovács, Szabó — Szkunc, Szilágyi. Edző: Sándor István.
    Csere: Cseri h. Zubanics a 60., Kovács h. Kertész I., a 65., Nagy M. h. Csalos a 73., Sebők h. Demjén, a 88. percben.
    Gólszerző: Szemere 11-esből a 61. percben.
    Sárga lap: Kertész J. a 26., Sebők a 31., Nagy M. a 70. percben.
    Szögletarány: 4:1 (4:0) a Szarvas javára.
    jő iramban kezdődött a mérkőzés, és az első helyzet a 11. percben adódott, a vendégek kapuja előtt. Fekete ívelt a kapu elé. Bakai fejesét azonban Lipták nagy bravúrral szögletre tolta. A 18. percben, Sebők szögletrúgása után, Major került gólhelyzetbe, de öt méterről, kapásból fölé lőtt. A 21. percben, szép vendégtámadás után, Szilágyi teljesen tiszta helyzetbe hozta magát, lövését azonban Hanyecz nagy bravúrral védte. A 40. percben, Fekete beadása után, Supka kapásból 15 méterről a kapu mellé lőtt. Egy perc múlva Szkunc került kecsegtető helyzetbe, de Hanyecz kezébe emelt.
    Fordulás után, az 59. percben. Major került gólhelyzetbe. jó lövése azonban hajszállal a kapu mellé szállt. A 64. percben dőlt el a mérkőzés sorsa: a nyíregyházi 16-oson belül, Kovács kézzel beleütött a labdába, a megítélt 11-est Szemere biztosan vágta a bal alsó sarokba, 1—0. A 70. percben Szabó L. cselezgetett a bal oldalon, gólhelyzetbe is került, de végül a szarvasi védők az utolsó pillanatban hárítottak. A 73. percben Sebők Supka elé tálalt, akinek a lövése centiméterekkel kerülte el a bal felső sarkot. Az ellentámadás során Kertész I., majd Szilágyi került gólhelyzetbe, de mindketten a döntő pillanatban rontottak. Az utolsó említésre méltó esemény a 86. percben volt, ekkor Supka fejjel Sebők elé továbbította a labdát, de a balszélső lövése ezúttal is célt tévesztett.
    Az első félidőben az erős széltől támogatott Nyíregyháza átgondoltabban szőtte támadásait. Ennek ellenére azonban, Szarvasnak voltak gólhelyzetei. A félidő közepetáján egyre keményebb lett a játék mindkét oldalon, amelyet a játékvezető sárga lapokkal „csillapított”. A gól után, kifejezetten jó mérkőzés alakult ki, hol az egyik, hol a másik kapu forgott veszélyben, de a gólhelyzetek alapján végül is a Szarvas teljesen megérdemelten tartotta otthon a három pontot.
    Jó: Bakai, Aranyos, Supka, ill. Belus, Szkunc.
    Nyilatkozatok. Pallagi Róbert: — Nagy iramú, izgalmas mérkőzésen, több nagy gólhelyzetet hagytunk ki. és végül egy jól játszó Nyíregyházát sikerült legyőznünk. Sándor István: — Kemény mérkőzés volt, gondolom, a döntetlen igazságosabb lett volna, de a játékvezető döntött.

    Forrás: Békés Megyei Népújság, 1990-04-09