magyarfutball.hu

Tapolcai Bauxitbányász SE - III. Kerületi TTVE 2 : 0 13:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2020.04.02, 00:25
    Tapolca-III. Ker. TTVE 2-0 (0-0)
    Tapolca, 1000 néző. V: Segovits (Oláh J., Molnár II J.).
    Tapolca: Horváth E. — Kánya, Tóth K., Bencze, Kovács — Horváth L„ Flórián. Koronczi — Andriska. Tihanyi, Törő. Edző: Kovács András.
    III. Ker. TTVE: Zay — Parragh, Tóth I L., Tóth A. Kovács — Cserép, Szabó, Gelics, Lukács — Muraközy, dr. Márton. Edző: Mezei József.
    Csere: Kánya helyett Berta a 46.. Flórián helyett Bognár az 56., Cserép helyett Pitini a 68., Muraközy helyett Kárpáti a 69. percben.
    Gólszerző: Törő a 62.. Bognár a 81. percben.
    Sárga lap: Kovács a 69., Gelics a 87. percben.
    62. perc: Bencze egyéni játék után az ellenfél 16- osához érkezve Tihanyihoz játszott, aki kiugratta a nagy lendülettel érkező Törőt, a szélső éles szögből a hosz- szú sarokba lőtt.
    1-0
    69. perc: Tapolcai támadást követően Kovács lest reklamált, amiért sárga lapot kapott. A reklamálást nem hagyta abba és a játékvezető piros lappal „jutalmazta”.
    SS. perc: Andriska saját kapujánál megszerzett egy lepattanó labdát és egymás után hagyta maga mögött a védőket, s pontos beadását Bognár mintaszerűen lőtte a hálóba.
    2-0
    Kiállítva: Kovács a 69. percben.
    A két nagymúltú csapat igyekezett a táblázaton elfoglalt helyéről elkerülni, s ennek érdekében védelmét megerősítette. Óvatosan méregették egymást az ellenfelek, s így el is telt az ’első félidő. A második játékrészben a hazai csapat mindent egy lapra tett fel, s menetrendszerűen érkeztek támadásai az. ellenfél kapuja elé.
    Jó: Bencze. Kovács. Törő, Horváth L., ill. Lukács, Tóth I.. Cserép.
    Szögletarány: 3:2 (2:1) a Tapolca javára.


    Forrás: Népsport, 1988-10-24