magyarfutball.hu

Metripond SE - Bajai SK 3 : 1 13:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1988/1989, 10. forduló
attendance:
  1. Népsport: 1.500
  2. Petőfi Népe: 2.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 10:55
    Egy félidő és más semmi
    Nagy lendülettel kezdett a Metripond, de az első percekben csak két szögletet értek el. A 6. percben egy gyors ellentámadás végén Evanics 20 méteres lövése centiméterekkel ment a léc fölé. Ezután mintegy 30 percen át álmos, érdektelen játék folyt a pályán és a kapuk nem forogtak veszélyben. A 39. percben Hurguly egyedül ugrott ki, és Pongó a kaputól 25 méterre lerántotta, de ezt még megúszta egy sárga lappal.
    A 43. percben Evanics labdájával Horváth A. iramodott meg, két szép cselt csinált, majd mintegy 18 méterről éles szögből „kilőtte" a hosszú sarkot. 0 —1. A gól után kétszer is növelhette volna előnyét a BSK, de Horváth Á. és Vidák is gólhelyzetben hibázott.
    A szünet után nagyot változott a játék képe. Rohamozott a hazai együttes, az 54. percben Pásztor élesen lőtte a labdát a kapu elé és az a menteni akaró Pongó lábáról a hálóba pattant. Öngól, 1—1.
    A 73. percben Kemenes a leshatárról iramodott meg, Vidák hiába próbálta utolérni, a csatár a kifutó kapus felett a hálóba emelte. 2—1.
    A 86. percben Pongó ismét lerántotta Kemenest és a játékvezető kiállította. A 90. percben Szabó M., megrúgta Pásztort, amikor a labda nem is volt a közelben. Ő is a kiállítás sorsára jutott. A 93.(1) percben Fazekas elhúzott a bajai védők mellett, majd befele kanyarodva a hosszú sarokba lőtt. 3—1.
    A bajai csapat az első félidőben egyenrangú ellenfél volt, sőt akár két-három góllal is vezethetett volna, de az egyenlítő öngól után teljesen szétesett a vendég védelem.
    Kitűnt: Miklós, Pásztor, Kemenes, illetve Vidák, Morvai, Horváth Á.
    A MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVE METRIPOND SE—BAJAI SK 3—1 (0—1)
    Hódmezővásárhely 2500 néző: Vezette: Mester (Tajthy, Takács)
    Hódmezővásárhely: Tóth—Bárány, Miklós, Hurguly, Pásztor — Urbán, Jegessy, Kovács — Kemenes, Molnár, Leindler. Edző: Himer István.
    BSK: Kovácsevics- Szabó M., Pongó, Faddi, Vidák — Morvai, Evanics, Zrínyi, Horváth Á. — Sárközi, Bojás. Edző: Szőcs Lázár.
    Csere: Jegessy helyett Fazekas, Faddi helyett Scheider a 75., Bárány helyett Márki, Sárközi helyett Teleki a 82. percben.
    Sárga lap: Pongó a 39. Hurguly a 47. Zrínyi a 69., Leindler a 89. percben.
    Kiállítva: Pongó a 86., Szabó M. a 90. percben.
    Szögletarány: 4:3 (3:1) a Metripond javára.

    Forrás: Petőfi Népe, 1988-10-17