magyarfutball.hu

Jászberényi Lehel SC - Eger SE 6 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.09.29, 19:16 (szerk.: 2017.09.29, 19:30)
    Jászberény—Eger SE 6-1 (3-1)
    Jászberény, 1000 néző. V: Veress.
    ESE: Bodolai — Rácz, Fegyverneki, Lengyel, Pádár — Smuczer, Horváth, Simon, Jávorszki — Deli, Sűrű. Edző: Bánkúti László.
    Sárga lap: Rácz a 44. percben.
    Csere: Rácz helyett Kelemen és Simon helyett Mirkóczki az 55. percben.
    Gólszerző: Deli a 18. percben.

    A 10. percben Balogh labdájával Mosonyi ugrott ki a lesre játszó egri védők közül, s a kifutó Bodolai fölött a hálóba emelt, 1-0. Négy perccel később egyenlítési alkalmat szalasztott el Horváth. Simon labdájával lépett ki, a kifutó Balázs mellett elgurított, ám egy jászberényi védő a gólvonalról mentett. A 18. percben Deli csípett el egy rossz hazaadást, s két lövőcsel után az elfekvő hazai portás mellett a jobb sarokba gurított, 1-1. A 24. percben Mosonyi húzott el a jobb oldalon, 14 méteres lövése centiméterekkel suhant el a jobb kapufa mellett. A 31. percben Bukhár 35 méteres szabadrúgása a bal felső sarokban kötött ki, 2-1. Négy perccel később egy bal oldali beadás után Kovács perdített a hálóba, 3-1.
    Szünet után
    a 66. percben Gulyás futott el a bal oldalon, középre adását Keresztesi öt méterről perdítette a kapuba, 4-1. A 81. percben ismét Keresztesi volt a főszereplő, előbb a jobb oldalon lerázta magáról védőjét, majd 14 méterről jobbal a hosszú sarokba lőtt, 5-1. Hat perccel a befejezés előtt Mosonyi ismételte meg klubtársa produkcióját, 6-1.
    Hiába támogatta erős szél az egrieket 45 percig, a hazaiak támadtak veszélyesebben. Gyakran keltettek zavart a piros-kékek védelmében, s megérdemelten vezettek a félidőben. A második játékrészben olykor mezőnyfölényben játszottak Hor- váthék, ám az átütőerő kevés volt támadásaikban. A betömörülő jászberényi védelemmel szemben nem tudtak mit kezdeni. A széleken keveset próbálkoztak, s a hajrára elfáradtak. Keresztesi góljai után már nem maradt esélyük a pontszerzésre.
    Jók: Smuczer.
    Bánkúti László: Igen tartalékos csapatom ész nélkül ment előre, így aztán rendre lekontráztak minket.

    Forrás: Heves Megyei Népújság, 1989-06-12