magyarfutball.hu

Kecskeméti SC - III. Kerületi TTVE 5 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 13:26
    Gólzáporos kecskeméti győzelem
    KECSKEMÉTI SC—III. ker. TTVE 5—1 (4—0)
    Kecskemét, 1500 néző. Vezette: Szekeres (Varga, Lója).
    KSC: Erdei (Nagy Zs.) — Málik, Somogyi, Babis, Szabó — Domonics, Kiss, Czéh, Rácz (Herczeg) — Csincsák, Freppán. Edző: Szentmihályi Antal.
    III. ker. TTVE: Zay —Szabó, Gelics, Kovács, Török, dr. Márton (Koritár), Márton Z. (Krisztián), Tóth A. — Kárpáti, Lukács, Pitini. Edző: Mezei József.
    A 19. percben Freppán jobb oldali beadását Czéh kapásból bombázta a hálóba. 1—0. A 32. percben a kaputól 16 méterre Domonics ellen szabálytalankodtak a védők. A szabadrúgást Freppán a sorfal felett a bal felső sarokba csavarta. 2—0. A 4L percben Freppán Kisst ugratta ki, és a csatár lövése a kapufáról vágódott a hálóba. 3j—0. A 44. percben Rácz jó labdát tálalt Freppán elé, aki lefutotta a védőket és a tehetetlen kapus mellett a hálóba lőtt. 4—0. A 63. percben Freppán remek cselsorozat után önzetlenül Kiss elé adta a labdát, aki 10 méterről lőtt a hálóba. 5—0. A 69. percben Málik és Rácz a 16-oson belül közös erővel elsodorta Krisztiánt, a megítélt 11-est Koritár a bal felső sarokba lőtte. 5— 1.
    Szakadó esőben a hazai csapat az első félidőben kapujához szegezte ellenfelét és a nagy kedvvel játszó Freppán vezérletével komoly előnyre tett szert. A szünet után a nehéz talajon már mindkét együttes fáradtan játszott.
    Kitűnt: Freppán (a mezőny legjobbja), Málik, Kiss, Czéh, Szabó, ill. Koritár, Török.

    Forrás: Petőfi Népe, 1988-05-23