magyarfutball.hu

Nyíregyházi VSSC - Szolnoki MÁV MTE 0 : 1 14:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.09.21, 18:59 (szerk.: 2017.09.21, 22:08)
    Nyíregyházi VSSC - Szolnoki MÁV MTE 0-1 (0-1)
    Nyíregyháza, 2000 n. V.: Lója.
    Szolnok: Gyémánt—Varga I., Ágh, Rózsavölgyi. Mészáros—Katona, Kanyári, Sugár, Tóth (Varga J.)—Hegedűs (Vadicska), László.
    Nyíregyháza : Tóth — Szobonva, Cséke, Boda, Ács — Gere, Selyem, Szarka - Deli, Nagy, Váczi.

    Az 1. percben Selyem szöglet rúgása elsuhant a védők között. Nagy kapura fejelte a labdát, azt Gyémánt a kapufára ütötte, majd a szolnoki védők felszabadítottak. A következő negyedórában csak a két 16-os között folyt a kemény ütközésekkel tarkított játék. A válaszra 26 percet kellett várni; ekkor Rózsavölgyi 35 méteres szabadrúgása centiméterekkel suhant el a bal kapufa mellett. A következő percben megszerezte a vezetést a szolnoki csapat. Kanyári jól indította a jobb oldalon felfutó Tóthot, aki egyből a kapu elé lőtte a labdát, ott Hegedűs emelkedett a legmagasabbra, és 7 méterről a jobb sarokba fejelt. 1:0.
    A 34, percben Varga I. hatalmas partdobását Sugár estében érte el, lövése azonban Tóth zsákmánya lett. A 41. percben a szolnoki Tóth szép cselekkel betört a büntetőterületen belülre, kapura emelt, de labdája a nyíregyházi védőkről újra elé pattant, majd a jobb sarok felé lőtt, de Tóth kapusnak ezzel nem okozott különösebb gondot.
    A második félidő első tíz percében, ismét a két 16-os között folyt az adok-kapok küzdelem, aminek két sárga lap lett a vége. Az 59. percben László nagyszerűen indította a jobb oldalon felfutó Hegedűst, aki bevezette a labdát a 16-oson belülre, majd a kifutó kapust találta el. A kipattanó labdára újra ő indult, elhúzta a labdát a kapus mellett — Tóth pedig a szolnoki csatár lábát, de a játékvezető nem látott okot a közbeavatkozásra. A 71. percben László elcsípett egy rossz hazaadást, kapu elé ívelt, de Hegedűst Cséke megelőzte, és kifejelte előle a „pettyest”.
    A 78. percben a visszafutó Kanyári ütközött a felezővonalnál Delivel, mind a ketten a földre kerültek, a játékvezető Kanyárinak felmutatta a piros lapot, mivel már előtte kapott egy sárgát. ..
    A nagy tét miatt mindkét csapat idegesen játszott, ezt mutatja a négy sárga és a piros lap. A MÁV MTE több gólhelyzetet teremtett ellenfelénél, ezek közül egyet értékesített, így megérdemelt győzelmet aratott. Jók: Gyémánt, Ágh, Mészáros, Sugár, Tóth, László.

    Forrás: Szolnok Megyei Népújság, 1988. március 14.