magyarfutball.hu

Dunaújvárosi Kohász SE - Kecskeméti SC 2 : 0 14:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.12.31, 16:35
    Balszerencsés kezdés Dunaújvárosban
    A mérkőzés jegyzőkönyve
    Dunaújváros—Kecskeméti SC 2—0 (1—0)
    Dunaújváros, 2000 néző. Vezette: Szabó J. (Hazafi, Hamar).
    Dunaújváros: Sági—Ress, Csobot, Németh, Boldóczki—Gróf, Miskovicz, Szabó—Varga, Dienes, Lehota (Csorba). Edző: Dr. Puskás Lajos.
    KSC: Erdei — Safranyik, Somogyi, Babis, Szabó — Csincsák, Domonics, Czéh, Rácz — Freppán (Óvári), Kiss (Tóth Cs.). Edző: Szentmihályi Antal.
    Sárga lap: Kiss a 20., Lehota a 26., Gróf az 57. percben.
    Gólszerzők: Varga a 31., Csobot a 48. percben.
    Szögletarány 9:4 (6:1) a Dunaújváros javára.
    Meglepetésre az erős széllel szemben játszó kecskeméti csapat rohamaival kezdődött a játék. A 2. percben Ráczot már másodszor vágták fel kecsegtető helyzetben, majd tíz perces meddő mezőnyjáték következett. A 14. percben Csincsák a félvonal körül szerzett labdát és Kisst indította. A csatár nagy lövését Sági kapus csak bravúros reflexmozdulattal mentette. A 26. percben ismét Csincsák átadását kapta Kiss és 16 méterről lőtt, de Sági kapus most is a helyén volt. A kezdeti rohamok után a pálya közepére terelődött a játék és inkább a hazaiak lábán vándorolt a labda. Helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki, így váratlanul jött a dunaújvárosiak vezető gólja. A 31. percben Német szabadrúgásánál az erős szél váratlanul lenyomta a labdát és ez becsapta a kecskeméti védőket. Varga kihasználta a megtorpanást és 10 méterről hosszú sarokba lőtt. 1—0.A gólt újabb KSC támadások követték. Czéh fejese és Freppán közeli lövése azonban elkerülte a kaput. A 43. percben a dunaújvárosi Szabó lövését Erdei hárította. A fordulás után gyorsan jött a második hazai gól. A 48. percben Szabó balról a kapu elé lőtte a labdát. Lehota lefejelte és a tétovázó védők között Csobot a hálóba lőtte. 2—0. Az 50. percben Domonics 30 méteres szabadrúgását hárította bravúrral a hazaiak kapusa. Támadott a kecskeméti csapat, de a befejezés nem sikerült. Szentmihályi edző két cserével próbált frissíteni de ez sem segített. A 89. percben Rácz 12 méterről küldött nagy lövését Sági ütötte ki a felső sarokból.
    A mérkőzés nagyobb részében a KSC támadott, de a kecskeméti csatárok ezen a napon képtelenek voltak a helyzeteiket gólra váltani. A gólhelyzetek tekintetében a KSC kétszeres fölényben volt, ám Sági kapus gólnak látszó lövéseket mentett.
    Kitűnt: Miskovicz, Szabó, Sági, illetve Csincsák, Domonics, Somogyi.
    Edzői nyilatkozatok: Dr.Puskás Lajos: Úgy érzem, hogy végig a kezünkben volt a mérkőzés és az történt a pályán, amit mi akartunk.
    Szentmihályi Antal: Hiába voltunk fölényben és dolgoztunk ki sok helyzetet, semmi sem sikerült.

    Forrás: Petőfi Népe, 1988-03-07