magyarfutball.hu

Kecskeméti SC - Diósgyőri VTK 6 : 2 13:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.25, 22:57
    Látványos játék, gyors gólok
    A mérkőzés jegyzőkönyve
    Kecskeméti SC—DVTK 6—2 (3—1) •
    Kecskemét, 2500 néző. Vezette: Kovács II. L.
    KSC: Erdei — Málik, Somogyi, Babis S, Szabó B. — Hoffmeister, Czéh, Rácz — Freppán, Tóth Cs., Kiss. Edző: Szentmihályi Antal.
    DVTK: Veréb — Szlífka, Leskó, Mida, Takács — .Dózsa, Fükő, Szemere, Kiss — Lengyel, Kölln. Edzői! Száger György.
    Csere: Lengyel helyett Farkas a szünetben. Tóth Cs. helyett Fórizs a 65., Szemere helyett Tóth, Czéh helyett Nagy 3. a 78. percben.
    Sárgalap: Szllfka a 33., Mida a 74. percben.
    Szögletarány: 6:3 (3:3) a KSC javára.
    Lendületes kecskeméti támadásokkal kezdődött a játék, aminek gyorsan meglett az eredménye. Az ötödik percben a lesre játszó védők között Szabó B. egyedül vállalkozott kitörésre. Két védőn is túljutott, majd a lövése a kapusról Kiss elé pattant, aki laposan a kapu közepébe lőtt. 1—0.
    A 7. percben Hoffmeister hosz- szan előre ívelt labdáját Tóth Cs. fejjel megcsúsztatta. Az egymásra váró védőik között Kiss szerezte meg a labdát, és laposan a kapuba lőtte. 2—0.
    A 10. percben Freppán szöglete suhant el a kapu torkában, majd a 22. percben Freppán fordulásból küldött nagy lövését a bal alsó sarokból ütötte ki a diósgyőri kapus. Három perccel később már ő is tehetetlennek bizonyult.
    A 25. percben Czéh a bal Oldalon, az alapvonaltól néhány méterre járt, amikor észrevette, hogy Veréb kapus elhagyta a kapuját, kapura emelt, és a labda a kapufáról pattant a hálóiba.
    3—0.
    A 28. percben Szabó beadását Domonics a kapu fölé lőtte. A
    44. percben Szabó B. lövése elsuhant a kapu előtt. Az ellentámadás után Lengyel futott el a jobb oldalon, és a kapujából kifutó Erdei kapus lerántotta. A tizenegyest Szemere értékesítette. 3—1.
    A fordulás után egymás után három nagy helyzetet hagyott ki a kecskeméti csapat. Tóth Csaba kétszer lőtt mellé és fölé, majd Freppán hibázott.
    Az 59. percben Kölln a jobb oldalon elfutott, laposan középre
    lőtt labdája a védőikről visszapattant, és Farkas öt méterről a léc alá lőtte. 3—2.
    A 65. percben a csereként beálló Fórizs első labdaérintése volt eredményes. Freppán jobb oldali beadását továbbította a hálóba.
    4—2. A KSC támadásai újabb gólokat eredményeztek. A 71. percben Freppán hagyta maga mögött a védőket, már a 16-oson belül járt, amikor Dózsa hátulról buktatta. A játékvezető 11-est ítélt, a büntetőt Rácz a bal sarokba lőtte. 5—2.
    A 80. percben Freppán egyedül tört kapura, de a kifutó kapus
    megzavarta és a kapu mellé gurított. A 84. percben Szabó B. a bal oldalon nagy lendülettel indult meg, majd középre adta a labdát az üresen álló Freppán- hoz. A csatár két csel után a kiinduló kapus mellett a kapu közepébe lőtt. 6—2.
    A kecskeméti csapat idei legjobb! játékát nyújtotta. Az első félidő elején gyors gólokkal bénította meg a neves játékosokból álló ellenfelet. A diósgyőriek csak az első félidő vége felé javultak fel, és akkor rövid ideig fölényben is játszottak, de gólt csak büntetőből szereztek. A második félidőben a kecskeméti csapat számtalan helyzetet teremtett, bár ennek csak egy töredékét használta ki, így is nagyszerű győzelmet aratott. Kitűnt: Erdei, Szabó B., Somogyi, Hoffmeister, Czéh, Rácz, illetve Szemere, Dózsa, Fükő és Kölln.

    Forrás: Petőfi Népe, 1987-11-02