magyarfutball.hu

Ajkai Hungalu SC - Kecskeméti SC 1 : 1 14:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II 1987/1988, 13. forduló
attendance:
  1. Népsport: 1.900
  2. Petőfi Népe: 2.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 16:17 (szerk.: 2017.11.19, 19:00)
    Értékes pont idegenből
    A MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVE
    Ajka Hungalu SC -Kecskeméti SC 1—1 (0—0).
    Ajka. 2000 néző. Vezette: Vankó.
    KSC: Erdei — Málik, Somogyi, Babics, Nagy J. — Hájer (Tóth Cs.), Domonics, Czéh, Rácz (Óvári) — Kiss, Freppán. Edző: Szentmihályi Antal.
    Ajka: Bujtor —Kovács I., Puskás, Nagy M., Reiner — Hollenczer, Szarka, Belényesi (Kocsis) — Cserna, Domján, Udvardi. Edző: Szőke Tibor.
    Szögletarány: 1:7 (0:1)
    A hazai csapat támadásaival indult a mérkőzés, mégis az első valamirevaló lövést a 8. percben Domonics küldte az ajkaiak kapujára. A folytatásban ismét a hazaiak veszélyeztettek. Reiner elől Erdei mentett bravúrral, majd Hollenczer lövése akadt el a tömörülő védőkön. A 20. perc végén két gyors ellentámadás során Freppán hagyott ki nagy gólhelyzeteket. A 35. percben Cserna került lövőhelyzetbe, de rosszul célzott és alaposan a kapu mellé durrantott.
    A fordulás után a csereként beállt Kocsis lövése szögletre pattant a védőkről. A 49. percben ismét Freppán veszélyeztetett. Gyors elfutás után már csak a kapussal állt szemben, de Bujtor bravúrral hárított. A 66. percben vezetést szerzett a kecskeméti csapat. Kiss az ajkaiak térfelén megszerezte a labdát, és miután senki sem támadta meg, 20 méterről nagy lövést küldött a bal felső sarokba. 0-1. Két perc múlva szabadrúgás után Cserna lövése a felső kapufáról-pattant ki. A 69. percben egyenlítettek a hazaiak. Udvardi szögletét Domján Kocsis elé csúsztatta, aki S méterről a bal sarokba gurított. 1—1. A hajrában nagy fölényben játszott a hazai együttes, de a kecskemétiek remekül zártak, így komoly gólhelyzet nem adódott.
    A kecskeméti csapat az idegenben már szokott taktikájával behúzódva védekezett, igy mezőnyfölényben volt a hazai együttes, de komoly helyzetet nem tudott kialakítani. A kecskemétiek viszont széleken vezetett kontratámadásaikkal mindig gólveszélyt jelentettek. Kitűnt: Hájer, Somogyi, Babis, illetve Kovács I, Nagy, Reiner.

    Forrás: Petőfi Népe, 1987-10-12