magyarfutball.hu

Metripond SE - Eger SE 4 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.09.29, 22:35 (szerk.: 2017.09.29, 22:59)
    Metripond SE - Eger SE 4—0 (3—0)
    Hódmezővásárhely. 1800 néző. V.: Németh L. (Horváth, Tajthy).
    Metripond: Tóth — Hurguly, Miklós, Tasi, Kovács— Kántor, Zakar, Vágó — Bárány, Csernus, Jegesi. Edző: Himer István.
    ESE: Póta — Csendes, Fegyverneki, Juhász, Lengyel— Vojtekovszki, Barabás, Smuczer, Simon — László, Tatá. Edző: Kovács András.
    Csere: Juhász helyett Fodor a szünetben, Csernus helyett Repka az 58., Bárány helyett Kolozsi, a 65., László helyett Szilágyi, a 68. percben.
    Góllövők: Csernus a 18. és a 35., Bárány a 45., Kántor a 64. percben.
    Sárga lap: László a 33., Zakar a 69. percben.
    Jó kis mérkőzésnek ígérkezett a 90 perc, hiszen a hazaiak támadtak többet, a több veszélyes lövést viszont Tatárék adták le. A 18. percben. nagy kapushiba nyomán szerzett vezetést a hazai együttes: egy jobb oldali beívelés Póta kezéből kihullott, s Csernus két lépésről a bal sarokba helyezett, 1—0. A folytatásban Vojtekovszki jó helyzetben találta el a labdát a 16-oson belül, majd a 35. percben újabb hideg zuhany következett: Juhász, elemi hibát vétve, röviden adott haza, Csernus elcsípte a labdát, kicselezte Pótát is, és 10 méterről az üres kapuba továbbított, 2—0. A 39. percben László csúsztatott fejese szépítési lehetőség lett volna, de elkerülte a kaput. A 45. percben gyors — egriek szerint leshelyzetben — vásárhelyi akció futott a jobb oldalon, a beadás után először Póta még hárított, de Bárány fejesénél már mindenki tehetetlen volt, 3—0.
    Szünet után mintegy negyedórányira tartós mezőny, fölénybe kerültek a vendégek, de Tatár jó szabadrúgásánál nem veszélyeztették jobban Tóth hálóját. A 64. percben egy rövid felszabadítás nyomán Kántorig jutott a labda, aki távolról hálószaggató gólt rúgott a bal felső sarokba, 4—0. A hosz- szú hajrában Simonnak egy fejese, majd Szilágyinak egy jobb alsó sarkos, veszélyes lövése volt, az eredmény azonban nem változott. Pedig a játékban sajnos az ellenoldalon az ötödik gól is benne volt, csak hát Póta sokszor remekelt.
    A durva egyéni hibák miatt hamar eldőlt a két pont sorsa. Feltűnő volt, hogy az egri középpályás sor mennyire képtelen volt megszűrni a vásárhelyi rohamokat, amelyek így sorjában zúdultak a védelemre. Elöl a játékosok a rövidpasszos összjátékot erőltették, amely a szépítésre nem volt elegendő.
    Jók: Tasi, Kántor, Csernus, Miklós, illetve Tatár.

    Forrás: Népújság, 1987-08-31