magyarfutball.hu

Szolnoki MÁV MTE - Budafoki MTE 0 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.12.31, 09:44
    Vérszegény támadójáték, céltalan cselezgetések
    Szolnoki MÁV MTE—Budafoki MTE 0:0.
    Szolnok, 1800 n. V.: Nagy II. J.
    SZ- MÁV MTE: Boros—Kiss, Ágh, Szilágyi, Rózsavölgyi— Csábi, Sugár, László (Hegedűs)—Kántor, Tubák, Szabó. Edző: Szatmári János.
    BMTE: Lipták—Ferencz, Tóth, Tyukodi, Földházi—Takács P., Varga, Balogh Somogyi— Beringer (Fekete), Krisztin, Pogány. Edző: Megyeri Győző.
    A körítés nem hiányzott. Bemutatták a kisorsolásra váró autót, volt gyermeknapi tombola, szavazólap, jöhetett a mérkőzés. A kiesésre álló Budafok ellen szinte mindenki biztos győzelmet várt és úgy is kezdődött a játék. Tubák már az első öt percben kétszer gólt szerezhetett volna, de főleg a második helyzetnél nagyot hibázott. A vendégek megszálltak kapujuk előterét és felkínálták a támadási lehetőséget a MÁV MTE előtt. Negyedóráig mindössze kétszer jutottak át a felezővonalon. A MÁV MTE pedig darálta a támadásokat, nyomasztó fölényben játszott és a 23. percben a mérkőzés legnagyobb helyzetét hagyta ki: az egyik budafoki védő hazaadása Tubák elé került, de a csatár, teljesen egyedül hagyatva, a kifutó Lipták fölött az üres kapu mellé emelt. Volt még néhány szolnoki lövés, de ezek csemegét jelentettek Aztán meddő mezőnyjáték jellemezte a mérkőzést.
    Szünet után a Budafok ijesztgette Borost, aki néhányszor jó érzékkel öklözött. Kiegyenlítődött a játék, a MÁV MTE támadásaiban több volt a veszély, de az igazi helyzet csak Tubák előtt adódott, aki egyszer szinte a gólvonalról sem tudta a hálóba juttatni a labdát. Kapu elé ívelgetett labdák, céltalan cselezgetések jellemezték a hazaiak játékát, s ezeket a kísérletezéseket a budafoki védők könnyűszerrel hárították. Küzdött a MÁV MTE, minden fantázia nélkül. Az utolsó percben volt még egy lehetőség, amikor Csábi a kapu elé dobta be a labdát, de ezt Tubák a léc fölé bombázta.
    Nagy csalódást hozott a MÁV MTE játéka, mert egy szerény képességű csapat ellen sem volt képes megszerezni a győzelmet. A mérkőzés végén a közönség véleménnyilvánítása egyben a mérkőzés kritikáját is jelentette.

    Forrás: Szolnok Megyei Néplap, 1987-06-01