magyarfutball.hu

Keszthelyi ATE Haladás - Bajai SK 1 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.11, 18:47
    A hazai csapat volt a szerencsésebb
    A MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVE
    Keszthely—Bajai SK 1—0 (0—0)
    Keszthely, 1500 néző. Vezette: Horváth O.
    Keszthely: Németh Gy. — Szalai, Németh I, Bagó, Cziráki — Major, Pál, Nyúl, (Ballai), Sebestyén — Kovács P , Gyurmánczi, (Niszkicser). Edző: Szűcs JámoS.
    BSK: Farkas — Goldschmidt, Szabó, Krecska, Andreidesz — Morvai, Bognár, Freppán, Evanics — Mixtai, Udvardi. Edző: Szentannai József.
    Sárga Lap: Bagó, a 74. percben.
    Gólszerző: Ballai, az 50. percben
    Szögletarány: 5:4 (0:2), a BSK javára.
    Keszthelyen erős szélben a bajai csapat támadásaival indult a mérkőzés. Az első helyzet csak a 16. percben adódott, amikor Bognár lefutotta a védőket és m ár csak a kapussal állt szemben. de mikor Németh Gy. előtt elhúzta a labdát, 14 méterről az üres kapu mellé gurította.
    A 39. percben Sebestyén szabadrúgását Gyurmánczi közelről fejelte a léc fölé.
    Az 50. percben a csereként beállt Ballai indította jó labdával Gyurmánczit. A csatár lövése kipattant a bajai kapusról, éppen Sebestyén elé, aki egyből kapura lőtt, de a gólvonalon álló Krecska fejjel szögletre mentett. A beívelt labda a védőkről Ballai elé pattant, aki mintegy 18 méterről laposan a jobb sarokba lőtte. 1 —0.
    Az 58. percben Szabó léc alá tartó szabadrúgását hárította a keszthelyi kapus. A 63. percben Freppán kicselezte a védőket, majd elfektette a kapust is, de lövése a fekvő kapus lábáról kipattant.
    A 63. percben Kovács P. 13 méterről a jobb oldali kapufát találta telibe.
    A változatos, küzdelmes első félidő során kevés helyzet adódott és inkább a bajaiak előtt nyílott gólszerzési lehetőség. A keszthelyiek vezető gólja után megélénkült a játék, ekkor nagy helyzetek voltak mindkét oldalon a csatárok előtt, amit azonban rendre elhibáztak. Végül a szerencsésebb csapat győzött.
    Jók: Németh Gy., Ballai, Sebestyén, illetve: Farkas, Freppán.

    Forrás: Petőfi Népe, 1987-04-27