magyarfutball.hu

Kecskeméti TE - BKV Előre SC 2 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.25, 23:06
    Bekkek csatárszerepben
    A két szélsőhátvéd volt a főszereplő a Széktóiban
    A két hátvéd - Koszó Balázs és Farkas István - góljainak köszönhetően ismét győzött hazai pályán a Kecskeméti TE. A lila-fehérek az eddigi három itthoni meccsükön hét pontot szereztek. „Nagyon lejtett a hazai pálya” - nyüatkozta a meccs végén a vesztes gárda mestere, Rácz László. A másik fél oldaláról ezt nem egészen így látták. Az első félidőben két tizenegyest is számon kértek a hazai hívek Erdős József sporttárson. Egy szinte száz százalékig az volt: a 16. percben a vendégek büntetőterületére betörő Csordás Csabát a BKV védője klasszikus mozdulattal kaszálta el. A játékvezető továbbot mutatott. Nem ez volt egyébként az egyetlen helyzete a Kecskemétnek, már az első tíz percben vezethettek volna a hazaiak, akik a félidőt jelző sípszóig hatszor találták el a BKV kapuját. A közlekedésiek pedig mindössze egyszer tették ezt. Jól működött a KTE hátsó alakzata, a két eltiltott védő, Ivan Lovrics és Gyagya Attila helyettesítői, Mischek Lungu és Vass Zsolt állták a sarat. Kivéve egyszer, amikor a második játékrész 13. percében nem figyeltek a gólpasszt adó Szőke Jánosra. Farkas István azonban mindent korrigált a meccs vége előtt negyedórával szerzett három pontot érő góljával. A jobb oldali védő, Koszó Balázs után tehát betalált a bal oldali is. Kisebb fricskát mutatva ezzel a számtalan lehetőséget elpuskázó csatároknak, köztük a Kamerunból a múlt héten megérkező Mbengono Yannicknak. A mérkőzés utolsó pillanataiban forró perceket élt át a KTE:
    a rengeteget robotoló Koszó izomgörcsöt kapott, négy percen át emberhátrányban játszott a hazai együttes, miközben a fővárosiak hatalmas rohamokat indítva próbálták kicsikarni a döntetlent. Mindhiába, így Tomiszlav Szivics, a hazaiak mestere - aki eltiltás miatt szintén nem ülhetett a kispadon - elégedetten sommázta a lényeget: - Megvan a legfontosabb: a három pont. Érződött a játékunkon, hogy az eltiltások miatt meg kellett változtatnom a csapat megszokott szerkezetét - mondta Szivics.
    28. p.: Szavics jobb oldali szögletét követően az ötösre berobbanó Koszó 3 méterről a jobb alsó sarokba lőtte a labdát, 1-0.
    58. p.: Zavar támadt a KTE védelmében, és senki nem figyelt a csereként beálló Szőkére, aki az ötös bal sarkától begurított Héglinek, a középpályás 1 méterről a kapu közepébe passzolta a labdát, 1-1.
    75. p.: Némedi végzett el kisszöglettel felérő szabadrúgást balról. A kapu előterébe érkező Farkas 2 méterről a bal sarokba kotorta a labdát, 2-1.
    Kecskeméti TE-BKV Előre 2-1 (1-0)
    NB Il-es labdarúgó-mérkőzés, Keleti-csoport Kecskemét, 600 néző. Vezette: Erdős (L Tóth L, Kulcsár J.).
    Kecskemét: Tóth Z. - Koszó (Szabó T, 85.), Pass, Lungu, Farkas I, Ábel P. (Yannick, 59.), Némedi, Szavics, Csordás, Kormos (Ábel Zs., 77.), Balázs. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics.
    BKV: Stefán - Varga, Molnár, Sidó (Petmska, 63.), Murinai, Hégli, Béress, Szabados, Mohácsik (Szőke, a szünetben), Rósa, Pál. Vezetőedző: Rácz László
    Kitűnt: Koszó, Farkas I., Némedi, ill. Szőke, Rósa.

    Forrás: Petőfi Népe, 2007-09-03