magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 3 : 0 14:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2015
  2. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2015
  3. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2015
  4. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2015
  5. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2015
  6. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2015
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (4 szavazat)

játékvezető: 3 (4 szavazat)

hangulat: 2.25 (4 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.04, 17:13
    a vipből néztem a meccset. Erről csak annyit, hogy onnan sokkal jobbnak tűnik a szurkolás, mint a C-ből és a kilátás tényleg nagyon frankó.. A kajáról inkább semmit, mert a választék és a minőség nem üti meg egy piaci kifőzde alsó szintjét. Aki nem iszik, annak semmi extra élményt nem ad. Ha már a tábort említettem, ma sokkal aktívabbak voltak a szokásosnál. Végig szurkoltak, viszont szinte csak negatív töltetű dalocskákat, ami engem nem zavar, de kiváncsi leszek a büntetésre. A létszámuk elég szerény volt, de ránézésre az egész stadionban kizárt, hogy volt 10 ezer ember. A meccs élvezetes volt, nem kellett izgulni. Volt néhány jó teljesítmény, csak 2 dolog nem nagyon tetszett. Lamah sok alapvető technikai hibája és Varga Roli rendre rossz döntései. Keveset passzolt, túlcselezte magát. A táborról még annyit, hogy furcsa volt, hogy az első félidőben egy zászló sem volt, a másodikban meg előkerült vagy 30 egyforma. Akkor jött meg a szertáros ? Szóval jól szórakoztam, jól játszottunk, a hangulat se volt rossz, kár , hogy meccs után 200 diósgyőri miatt minden irányba lezárták a parkoló kijáratánál a körutat és 30 percig ültünk a parkolóban egy métert nem haladva, aztán megint mehettem várost nézni az idióta fakabátok miatt.
    Ja még valami. Nem tudom, hogy fogadták a varjút, nem hallottam bentről, de a mérkőzés végén a vip büfében fényképezkedett, mérsékelt sikerrel...

    Én nagyon nem tudom megtippelni még ebben a stadionban, hogy mennyien vagyunk, a régiben ötszázra pontosan tudtam megmondanismiley

    én kilenc körül saccoltam ránézésre, de egyelőre nehéz tippelni. Kb. mint a Győr ellen...

    A meccs előtt másfél órával kihozták a főépületből a zászlókat és a dobot, s letámasztották a B kapucsoport mellett jobbra, belül. Aki bement és akart ( vagy dolga volt ), elvett egyet.

    Sima meccs! Kétség nem fért a győzelmünkhöz! Lamah gólja fantasztikus volt!

    Szerintetek Jenner fölülhetett a dvtk buszára?smiley

    A meccs utáni pillanatokra...percekre gondolok.Gyakorlatilag a jelenlegi csapata már a buszon ült,Ő meg még velünk ünnepeltsmiley

    Jó kis meccs volt, szerintem az eddig legjobb, bár a Diósgyőr borzasztóan gyenge volt!A helyzetkihasználásunk viszont még mindig gyatra, minden túlzás nélkül akár 6-7 gólt is rúghattuk volna!Ma nem lehet nagyon senkit lehúzni, ment a csapat rendesen, bár Lamah szerintem még mindig kevés a gólja ellenére is!A nézőszám lehet, hogy szépen néz ki, de nagyon csúnyán néz ki a B-közép és a VIP szektor...

    Remélem tudjuk tartani ezt a formát, ezért érdemes lesz kijárni!Ha még hangulat is lenne...

    Javasolták a vezetőségnek,hogy Dibusznak tolják be a fűnapoztatót,hogy alá tudjon feküdni.Legalább vele is történne valami...

    Egyedül Roli játszott rossz felfogásban ma. Önző volt. Az utolsó pillanatban is le kell gurítani Daninak oldalra, és üreskapus gól....

    Nem szívlelem őket..(nagyon nem!)
    De respect az elutazó Diósgyőrieknek.. csapatuk nagyon gyenge,még is leutaztak.. plusz Simon Tibi megemlékezésekor tapsoltak.. és éltették is.

    Hazaérve: jól játszott a csapat de számomra ma egy ember magasan kiemelkedett: Dilaver, hatalmasat játszott, védekezésben támadásban is hozzátett és végig magabiztos volt, csak így tovább!!!!

    Végre van egy játszani és küzdeni tudó csapatunk. Erre vártunk nagyon rég óta. Lassan oda jutunk, hogy nem izgulok egy meccs előtt sem, mert olyan magabiztossággal játszunk minden meccsen, hogy nincs mitől félni.
    Lehet sokan megharagudtak a végén Vargára, szó se róla, elvacakolt 3-4 kontrát, de én inkább örülök, hogy 3-0-nál is ment mint a meszes, mert gólt akart szerezni. Így kell hozzáállni, csak kicsit koncentráltabban.
    Lamah pedig az igazi laza ember a csapatban. Mindig annyit játszik amit kell. Ma is azt tette.
    Köszi srácok! Jó érzés így zárni a heteket már hónapok óta!

    Sokan jönnek azzal, hogy a diós most nagyon gyenge. Ha visszanézitek a meccset, akkor látni fogjátok, hogy az első 10 percet megnyomták, pörögtek rendesen, el is jutottak hátvédsorunkig, de ott magabiztosan megállítottuk őket. Aztán fokozatosan felőröltük őket. Szóval ne vegyük el a csapattól, a dicsőséget, lehet hogy nem megy a diósnak mostanában, de ellenünk megpróbálták odatenni magukat. Nem jött össze, és erről a mi csapatunk tehet.

    Dibusz 8, Dilaver 8,Mateos 8, Nalepa 8, Ramirez 9, Varga,8, Gera 9, Somalia 8, Lamah 8, Böde 8, Busai 8.

    A cserék 7.
    Doll 9,
    A biró 8
    Az eredmény meg 3 - nyuszi!
    Szivics gondolom, többé nem jön zakóban Fradi meccsre.....

    Az" új sas" 1

    Amikor ennyre csapatként játszunk, szinte fölösleges az egyéni osztályzat. Egy pillanatra sem reménykedhetett az ellenfél bármilyen kicsi sikerkében. Ez az igazi jó foci, amikor az egyiknek valamiért nem megy a góllövés, akkor a másik belövi. Most nincs az, hogy "ha Böde nem, akkor nincs is gól". Azért mert most Busai és Varga nem tudott betalálni, attól még lekötötték, vagy inkább nyomás alatt tartották a védőket. Lamah gólja pedig sárba tiporta minden reményüket. Abban a helyzetben ez megalázó volt, hogy ők majd összeszarják magukat, ez meg jön, ugrik egy nyitott axel paulsent és besakazza a gólt.

    Bönig 6, többiek 7. A csapatmunka 8.Azért nem 10 mert a 2. félidőben volt egy kis önzőzés a csapatjáték kárára. A Varga kapufájáról: azt neki kellett ellőni. Ha passzolni akart volna,előbb kellett volna, amikor ellőtte akkor az volt a jó megoldás, csak ugye kihagyta.A lövésnél Dani már nem volt olyan pozícióban ami tuti gól. Le a kalappal Doll előtt,( nem hittem volna, hogy ezt mondom egyszer...) azért ahogy összerakta a csapatot.Tavaly ilyenkor Mumével, Leóval, Jenőve, nyögvenyelősen jöttek a meccsek.
    Szép volt fiuk! Hajrá Fradi!

    https://ulloi129.hu/2015/04/25/elo-a-dvtk-elleni-bajnokirol