magyarfutball.hu

Békéscsabai Előre Spartacus SC - Újpesti Dózsa SC 1 : 2 17:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: heimo
  2015.03.21, 22:01
  A csabaiak teljesen átalakított védelemmel kezdték a találkozót. Fabulya eltiltás, Ottlakán sárga lapjai, Bánfi sérülés miatt hiányzott a kezdőcsapatból. Nagy lendülettel kezdtek a hazaiak, több formás akciót vezettek, beszorították a Dózsát. A szórványos újpesti próbálkozások lesen akadtak el. A 14. percben góllá érett a csabai fölény: Oroszki elfutott a jobboldalon, belőtt, a labda Kasik elé került, aki 11 méterről a jobb sarokba lőtt (0:1). A gól után is a csabaiak irányították a játékot, a fővárosiak csak védekeztek, de egy ellentámadásból a 28. percben Schróth 11 méterről a felső lécet találta telibe. A 41. percben szabadrúgáshoz jutott a Dózsa. Baloldalról Kecskés ívelte be a labdát, amely a lábak között elcsúszott, és Herédi öt lépésről a kapu közepébe lőtt (1:1).

  Szünet után a fővárosiak kezdtek jobban, s a 49. percben megszerezték a vezetést. Kozma remekül kiugrott a védők közül, kapura húzott, Gulyás mellett is el akarta vinni a labdát, de a kapus elhúzta a lábát. A labda azonban Bácsi elé került, aki az üres kapuba lőtt (2:1). A gól után a csabaiak nagyon akartak, de akcióikba rendre hiba csúszott, az újpestiek vezetésük tudatában higgadtan, nyugodtan játszottak. A 70. percben Miklya 14 méteres lövése a felső lécről a mezőnybe pattant. Visszaestek a hazaiak, a dózsások pedig egyre magabiztosabbak lettek, ügyesen lassították, fékezték a csabaiak lendületét.

  Két ellentétes félidőt láthattak a nézők, az elsőben a hazaiak játszottak jobban, de helyzeteikből csak egyet sikerült értékesíteni. A másodikban a fővárosiak hamar elért góljuk után megnyugodtak, rutinosan játszva megérdemelten nyertek.

  mti