magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Zalaegerszegi TE 1 : 0 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2016.11.17, 19:51 (szerk.: 2016.11.17, 19:53)
    Péntek este a Megyeri úti pályán az Ú. Dózsa—ZTE mérkőzéssel megkezdődött a bajnokság 13. fordulója.

    Ú. DÓZSA—ZTE 1-0 (1-0)

    Ú. Dózsa: Szendrei — Szűcs, Kovács B., Tóth — Szebegyinszky, Polonyi — Kiss, Herédi, Freppán (Balogh, 81. p.), Kardos, Kisznyér.
    ZTE: Balázs — Török, Péter, Pecsics — Kereki, Sípos — Takács, Soós, Simon (Gass, 73. p.), Varga, Házi.

    Megyeri út, 2000 néző. Jv.: Urbán.

    A ZTE számára a lehető legbalszerencsésebben kezdődött a találkozó. Török az első percben elbuktatta Szebegyinszkyt, s a jogosan megítélt büntetőből Kisznyér villámgyors vezetést szerzett az Ú. Dózsának (1-0). Az egerszegiek később sem kötöttek barátságot Fortunával, mert bár veszélyesebben támadtak, helyzeteik is voltak, mégsem sikerült egyenlíteniük.

    Szünet után viszont csak a középcsatár Simonnak köszönhette a ZTE, hogy nem kapott újabb gólt, mert a hátrahúzódott támadó a gólvonalon két ízben is kisegítette kapusát, Balázst. Később ismét az újpesti 16-oson adódtak tömegjelenetek, de a vendégek továbbra is kínos ügyetlenséggel puskázták el a csábító lehetőségeket. A leglátványosabban Török — előzőleg Urbán játékvezetőt találta el — hibázott: már Szendrei is verve volt, amikor az ötösön álló Tóthnak továbbította a labdát. Három perccel a befejezés előtt Török javíthatott volna, de lövése a kapufáról pattant ki. Így, bár a ZTE szinte végig rohamozott, a szerencsés Ú. Dózsa győzött (1-0).

    Gól: Kisznyér (1. p., 11-esből).


    Népszabadság, 1982. november 20.