magyarfutball.hu

Videoton-Waltham SC - Újpesti Dózsa SC 3 : 0 16:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.03.22, 06:49 (szerk.: 2022.04.23, 14:56)
    A találkozó előtt három hazai labdarúgót köszöntöttek: Horváth Gábort és Vadász Imrét 300., Sallói Istvánt pedig 100. NB I-es mérkőzése alkalmából. Köszöntötték az ellenfél edzőjét, Kovács Ferencet is, aki 475. alkalommal ült a kispadon.

    Óriási lendülettel kezdett a Videoton, s már az 5. percben megszerezte a vezetést. Takács L. beadását Sallói 14 méterről lőtte a kapu jobb alsó sarkába (1:0). Tetszetősen játszott a Videoton, kitűnő támadásokat vezetett, különösen a fiatal Takács Lajos volt elemében. A 22. percben a sérülés után visszatért Csucsánszky indította Sallóit, aki csatártársához, Takács Lajoshoz játszott. Pontos beadására Brockhauser kivetődött, Sallói azonban megelőzte, s a kapu baloldalába lőtt (2:0)

    A szünetben kettős cserét hajtott végre az újpesti gárda, s úgy látszott, változtat eddigi helyzetén, mert a hazai csapat visszafogott lendületéből. A bajnok azonban képtelen volt arra, hogy számottevő gólhelyzetet teremtsen. A 74. percben viszont a hazaiak növelték előnyüket: Csucsánszky a 16-os oldalvonalától lőtt be szabadrúgást, lapos lövése a kivetődő Brockhauserről kipattant, és Földes két lépésről a kapuba kotorta a labdát (3:0). A 77. percben Kósa a 16-os előtt a kitörő Mártont feltartotta, amit Kovács I játékvezető úgy ítélt meg, hogy jelentős szabálytalanság volt, és a Dózsa-védőt kiállította.

    A Videoton különösen az első félidőben játszott kitűnően, korszerű támadásokat vezetett. Szünet után kicsit alábbhagyott a hazaiak lendülete, de végül is a vártnál magabiztosabban győzték le az Ú. Dózsát.

    mti
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.01.30, 12:59
    Október 27. 13:30-ra kiírt találkozót a közlekedési nehézségek miatt elhalasztották.